- 5,315
- 3,080
- 113
Damarcı metooMılletın 3 adımda yaptıgını 2 adımda yaptın cek bıtır ıstersen oynama mac yok
Damarcı metooMılletın 3 adımda yaptıgını 2 adımda yaptın cek bıtır ıstersen oynama mac yok
500 mu olcak mıktar ıyı la4x yap benimle 500er bro son adımda kalanı da kefen paran ola 🤣🖖🖖
Tamam öyle yapalımMılletın 3 adımda yaptıgını 2 adımda yaptın cek bıtır ıstersen oynama mac yok
Metine inan Vahi geliyor😂😂Tamam öyle yapalım
Maç yok dost4x yap benimle 500er bro son adımda kalanı da kefen paran ola 🤣🖖🖖
Kanka adam guzel vurdu 2 macı gol olmayacak lıgler gol oldu ayakları kaldırdım totem ıcınMetine inan Vahi geliyor😂😂
Üfürükcü ye gitmişMetine inan Vahi geliyor😂😂
Lan Metin😂😂😂😂😂Kanka adam guzel vurdu 2 macı gol olmayacak lıgler gol oldu ayakları kaldırdım totem ıcın
Ya şu metine at amq 500 lira da ayaklarını çekip çekip atmasın gece gece şuraya 😅🤣🤣🤣Maç yok dost
ToynakYa şu metine at amq 500 lira da ayaklarını çekip çekip atmasın gece gece şuraya 😅🤣🤣🤣
BNasndnfToynak
İyi gene ayaklarını attı ya başka atsaYa şu metine at amq 500 lira da ayaklarını çekip çekip atmasın gece gece şuraya 😅🤣🤣🤣
Çekim gelsin atıyorum sana atarsın arkadaşlara da 1200 aticam 400 er atKanka adam guzel vurdu 2 macı gol olmayacak lıgler gol oldu ayakları kaldırdım totem ıcın
Tamam bana ıban atın para haftasonu sızdeÇekim gelsin atıyorum sana atarsın arkadaşlara da 1200 aticam 400 er at
Neyse kusura bakma ben kaçtım iyi öyküler romanlar tanıtımlar@AllanSaintMaximin 250
Şer paslaşacaksan roll için 4x yap beni de kat düz hesap 1 K olsun çekim yapıyor musun bakacak mısın son maç ?
1 1 oldı la macKilit burası reis @Shellac
Adamlara haksızlık olur dost@AllanSaintMaximin 250
Şer paslaşacaksan roll için 4x yap beni de kat düz hesap 1 K olsun çekim yapıyor musun bakacak mısın son maç ?
Kesene bereket Tatar ✋✋🧿Çekim gelsin atıyorum sana atarsın arkadaşlara da 1200 aticam 400 er at