- 38,492
- 38,611
- 113
Freebetle konuştum gece üçte çıkıcam abi dedi
Uykusu gelen yatsın uyusun
Su @Barrios elermısn acılYa gece betcolar sıkıntı aq
O şahsı tanımıyorum ben zaten 50 75 100 frbeet ole yuksek degil cark kodundan cikmisti bi kaç sitede bugün oynamayı unutmuştum yeni aklıma geldi dostmeto duymasın soğan kavurmaya başlar yoksa![]()
yaramaz adam dimi keşke bende tanımasaydım mkO şahsı tanımıyorum ben zaten 50 75 100 frbeet ole yuksek degil cark kodundan cikmisti bi kaç sitede bugün oynamayı unutmuştum yeni aklıma geldi dost
Dostum haftasonu roll acmayana odul yok dedı ole bsey okudum sen sor genedeTam 2 saati devirdik şu an![]()
Kucukken yaramazdım artık yarabılıyorumyaramaz adam dimi keşke bende tanımasaydım mk![]()
Kimse burda ben ve marleyin rekorunu egale edemez yanlış değilsem 8 9 saat rol takip ettik puahaTam 2 saati devirdik şu an![]()
Ben şimdi açıcam kazanırsamDostum haftasonu roll acmayana odul yok dedı ole bsey okudum sen sor genede
komik cocuk eşpirimiii yapuyonnn çennnnKucukken yaramazdım artık yarabılıyorum
2018-19 larda görseydin keşke biz burda toplam 100 kişiykenKimse burda ben ve marleyin rekorunu egale edemez yanlış değilsem 8 9 saat rol takip ettik puaha
100verKucukken yaramazdım artık yarabılıyorum
10 k bakıyen var burda sıneklenme kankakomik cocuk eşpirimiii yapuyonnn çennnn![]()
Sen cenabetsın gıtmıyo para100ver
3 tane 1.80 orandan kombin bekliyorum senden dost frebetler boşa gitmesin bariFreebetle konuştum gece üçte çıkıcam abi dedi
Banka hesabında 50 liradan fazla olana ödül yok dedi ama sormak lazım yine de10 k bakıyen var burda sıneklenme kanka