- 8,421
- 3,657
- 113
köylü güzeli filmi var acayip bişey tavsiye ederimÜstüne bide şahink izleyip 31 patlattıysan değme keyfine dost
köylü güzeli filmi var acayip bişey tavsiye ederimÜstüne bide şahink izleyip 31 patlattıysan değme keyfine dost
Petrol felan yokmu yakinindaGelmezde hani gelecek olursada icemeyecem açık yer yok burda sabah ancak
Dogru karar kardesımHaftasonu roll acmayana odul yok arkadaslar
Ana parada feryat edeceğizFreebete ağlamaya gerek var mı ana paraya saklayalım özel gücümüzü dkslşsşsşs
Burda petrolu direk kuyudan tarladan çıkarıyoruzPetrol felan yokmu yakininda
@Barrios a baglanFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
Tarayıcı değiş bem öyle yapıyorum çoğu yerdeFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
hesaptan çıkış giriş yap metine bi parmak at hemen çıkarFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
Siteden cikis yap 2 dakika sonra tekrar giriş yap gözükürFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
Freebet genelde 10-15 dakikada geliyor bu aralarFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
250 tl ceza kestım dunku ıbana athesaptan çıkış giriş yap metine bi parmak at hemen çıkar![]()
Ağla biraz freebet hemen göstermez kendiniFreebet çıksa kuponu yapıcamda çıkmıyor sayfayı yenilemekten helak oldum aq
sana 5 kuruş bile atmam daha250 tl ceza kestım dunku ıbana at
Freebetle sadece lıg sampıyonlugı bahısı alınıyoAğla biraz freebet hemen göstermez kendini
Bır bakmıssın ıbanı kopyalıyorsun kankasana 5 kuruş bile atmam daha![]()
Oyle yapan bi sığır vardi kimdi oFreebetle sadece lıg sampıyonlugı bahısı alınıyo
Sıgır cok kankaOyle yapan bi sığır vardi kimdi o