- 38,492
- 38,611
- 113
Daimon bu saatlerde uyuyor dost sabah 11de vardiyasıBu son mesajı 10 dk sonu daimon konuyu kitleyecek @Valenciennes
Daimon bu saatlerde uyuyor dost sabah 11de vardiyasıBu son mesajı 10 dk sonu daimon konuyu kitleyecek @Valenciennes
Ooo kankam yatagına kadar yatırım senıBen uyuyorum beyler iyi geceler,
Bol şanslar
Bi günde bitmesin be bu sigaran puhaaBı yarım kilo tütün alıp eve indirmek lazım. Sigaram bitti bu saatte ne yapacağımi düşünmezdim
İyi geceler dost başarılı olursa atarım ben sana sıkıntı yok yeter ki kazanalım aqBen uyuyorum beyler iyi geceler,
Bol şanslar
Bizde cihazdan kaybediyoruz yoksa ağlatırım bide ne hikmetse forum etkinlikleri hep maaşı yedikten sonra oluyor ayın ortalarındaSorma lan bu only rolü aslında tam benlik de bı türlü ritmi yakalayamadım
Gece mesaisi uzadı kardeşim. Normalde uykumu son sigaraya ayarlar içer uyurum. Bugün @AllanSaintMaximin beyefendinin 4 başarılı adım atası tuttuBi günde bitmesin be bu sigaran puhaa
Haber aldık san max vura vura gidiyor diye hemen yer kapmak için geldik puahaİyi geceler dost başarılı olursa atarım ben sana sıkıntı yok yeter ki kazanalım aq
Sağol dusunmen yeter,İyi geceler dost başarılı olursa atarım ben sana sıkıntı yok yeter ki kazanalım aq
Metin cruzeiro yap şunu alışamadım arsenaleOoo kankam yatagına kadar yatırım senı
Bol şanslarin olsun dostum25 gece verdik çekimi bekliyoruz gelsin aticam siteye
Hemen efendımMetin cruzeiro yap şunu alışamadım arsenale
Anında yaptı herifHemen efendım
Buyrun efendım baska bır emrınız olursa parmaklsrınızı cıtlarınMetin cruzeiro yap şunu alışamadım arsenale
+100Hemen efendım
7 senedir forumdayımİyi niyetinize bir kez daha hayran kaldım hocam. Bereketli geceleriniz olsun
🪈 flut calarım
Hoş geldin kankaHaber aldık san max vura vura gidiyor diye hemen yer kapmak için geldik puaha
Bende merak ıcındeyım sormaya korkuyordum7 senedir forumdayım
İlk defa bir metin fanı gördüm
seni en çok etkileyen özelliği nedir dost halk merak ediyor