- 12,379
- 5,914
- 113
Katıliyim ben de evet şakasız yattıŞakasiz yattı bu sefer
Katıliyim ben de evet şakasız yattıŞakasiz yattı bu sefer
İroni yerim senin gardasim benim, kimse bana ironi yapamaz 😂Geçti gitti muhabbeti kaçırdım galiba Mardinli eyvallah yine de ironi yaptım
Bi de real apodaca. Kralın takımıApodaca atmadan bitmez iy 2-0
O piti pitiAralarında 1.5 olan maçı geç aralarında maç bile olmamış bunların. Nerden buldun bunları sen @AllanSaintMaximin
Bu maç oynanmıyo bile olabilir şu anAralarında 1.5 olan maçı geç aralarında maç bile olmamış bunların. Nerden buldun bunları sen @AllanSaintMaximin
Sorma aq dedim kafama yatan maç yok diyeAralarında 1.5 olan maçı geç aralarında maç bile olmamış bunların. Nerden buldun bunları sen @AllanSaintMaximin
Bol şanslar dost
Ne yaptın ne ettin illa yatirdin biziSorma aq dedim kafama yatan maç yok diye
Öyle takımlar yok zaten Meksikalı kız arkadaşım söylediBu maç oynanmıyo bile olabilir şu an
Tamam Gaddar Kerimim ben de Yağışlı ve kapalı havalarda ironi yaparım, katilimin gözlerinden öperim.İroni yerim senin gardasim benim, kimse bana ironi yapamaz 😂
Uyanık hoca bulsam selanı okutcamYattık beyler ben 75 TL kayıp bonusunu almaya gidiyorum dağılalim
Ayda 2 makarnaya oynuyo topçuları. Bizimki 2.5k basıyor goleÖyle takımlar yok zaten Meksikalı kız arkadaşım söyledi