Sana da lazım olur laaa arada bir neyse yaa hahahahCınar agacı gıbı bsey ıstermsın odun puahah
Sana da lazım olur laaa arada bir neyse yaa hahahahCınar agacı gıbı bsey ıstermsın odun puahah
Tavsiye varmi hahahaOdun iç sen en güzeli puaha
Yok maalesefTavsiye varmi hahaha
Dm attım reısTebrikler
BolsansKuponu 230 dan bozup 1 gole girdim 2.50 orandan 500 kusur veriyor kupon gözükmüyor gelirse baştan başlarız
1 tane gelsin bari dostKuponu 230 dan bozup 1 gole girdim 2.50 orandan 500 kusur veriyor kupon gözükmüyor gelirse baştan başlarız
Yarın başla gelirseKuponu 230 dan bozup 1 gole girdim 2.50 orandan 500 kusur veriyor kupon gözükmüyor gelirse baştan başlarız
Evin oran inanilmaz arttı 1 gol bile çıkmayacak kodumun macinda1 tane gelsin bari dost
Açtık konuyu artık kanka ne bilim sevkim kırıldı zaten bir golde atamaz bunlarYarın başla gelirse
Konu acıyorum gelAçtık konuyu artık kanka ne bilim sevkim kırıldı zaten bir golde atamaz bunlar
Hemen geliyorum Metin hocam feyzinden sohbetinden mahrum kalmak istemiyorumKonu acıyorum gel
HahahhahaahahhahahahhahahhaMum niyetine seni saydım mumdan farkın yok aw
Geçmiş olsunKayıp burası reis @Shellac
Yarın bakarızKayıp burası reis @Shellac
Ne rez sinan bir kere roll actırmadın rez rez bir kere katıldım roll yaptığın da yazdıkşarımızo bile görmezden geliyordun ben insanlık edip en azından sigara parası gönderdim hiç bir şey yapmamana rağmen
Tmm telafisini eder bi daha rez cekmeyiz paran bittiginde haber etNe rez sinan bir kere roll actırmadın rez rez bir kere katıldım roll yaptığın da yazdıkşarımızo bile görmezden geliyordun ben insanlık edip en azından sigara parası gönderdim hiç bir şey yapmamana rağmen
Paramız elbet biter. Allah büyüktürTmm telafisini eder bi daha rez cekmeyiz paran bittiginde haber et