- 36,063
- 26,923
- 113
Icım bır hıs var roll açarsam basarılı olup 2 kısıyı tok uyumasını saglaıcamTebrikler
Icım bır hıs var roll açarsam basarılı olup 2 kısıyı tok uyumasını saglaıcamTebrikler
Aç karnını doyur önceIcım bır hıs var roll açarsam basarılı olup 2 kısıyı tok uyumasını saglaıcam
Tavuk aldım bım den 3 gun ac kalmamAç karnını doyur önce
Sorma kanka valla bugün oynanmazmisBaşka zaman artık yarın açsaydın maç yok ise
Ya o his yanlışsa aç uyumasını mı sağlayacaksın 🤣Icım bır hıs var roll açarsam basarılı olup 2 kısıyı tok uyumasını saglaıcam
Yanlışşa shellac kılıt dıcem uyucam 😅Ya o his yanlışsa aç uyumasını mı sağlayacaksın 🤣
Tamam son sana atıyorum eğer kazanç olursa allan gönder sonrası sana kalmışYanlışşa shellac kılıt dıcem uyucam 😅
Valla bulten kotuyken basket bile deniyebirdin dost ve ya 1adimdan sonra konuyu kapatsaydinSorma kanka valla bugün oynanmazmis
EywTamam son sana atıyorum eğer kazanç olursa allan gönder sonrası sana kalmış
Ben roll için atmıyorum zaten kendileri roll açıyorValla bulten kotuyken basket bile deniyebirdin dost ve ya 1adimdan sonra konuyu kapatsaydin
Yazacak kelime bulamadım puaah22 tl varmi tütün alıcam![]()
Baskete baktım da kafama yatan bişey görmedim bu ligde aslında çok gol çıkıyor da bu ssfer kısır maç bize denk geldi aqValla bulten kotuyken basket bile deniyebirdin dost ve ya 1adimdan sonra konuyu kapatsaydin
Tütün odun karışımıYazacak kelime bulamadım puaah
Cınar agacı gıbı bsey ıstermsın odun puahahTütün odun karışımı![]()
Doğru dost adamlar hemen kaybetmek isteyip rol açıyorlar bulten de tek maç yokken bide zorlamanın anlamı yok ama bende sansimi slotta denicem belki paran uğurlu gelir dostBen roll için atmıyorum zaten kendileri roll açıyor
Bultende mac yok diye o macta kisir geciyor bulten de mac olsa suan 1 1 di mac bende biliyorum az çok o ligi ust uste çok gol çıkıyor bideBaskete baktım da kafama yatan bişey görmedim bu ligde aslında çok gol çıkıyor da bu ssfer kısır maç bize denk geldi aq
En son başardığında dolar 7 liraydı@AllanSaintMaximin konu accam kazanırsam toksun basaramazsam salca ekmek
Odun iç sen en güzeli puahaTütün odun karışımı![]()
Kenan evren vardıEn son başardığında dolar 7 liraydı