- 28,533
- 17,478
- 113
Atın IBAN @Metings1905 @masoud26
Benim.yerime.alan arkadaşa bol bol şans 🧿🧿Kanka valla seni seviyorum sana sözüm olsun bu gecelik darilma
Hacim sen yatmicaksan eğer 500 e 250 betcooldan alalım bana gönderme yani beraber oynayalım. 2 k yaparsak 500 unu dagitiriz. Geri kalanı bolusuruzValla beyler darılma gücenme olmasın metine ilk sayfada söz verdim zaten diğer arkadaşda @masoud26 ilk başta o vardı konuda ikinize 250 ser atayım 1 k da bana kalsın keşke para fazla olsaydı fazla dagitsaydik beni bilen bilir pinti biri değilimdir
Hahahahahahah 🤣🤣🤣Bu sefer kirklanmisin Tamer belli oldu 😂😂
Metin roldeee metinin.payi bana ATT 😂😂Atın IBAN @Metings1905 @masoud26
Yapissana tahire yine kazanmış aq 🤣Metin roldeee metinin.payi bana ATT 😂😂
Kanka benımkını @qguzh4nn0 sal bıdahakıne bana atarsın ben rollume gecem ıyı gecelerAtın IBAN @Metings1905 @masoud26
Paraya herkesın ıhtıyacı var kardesım@Metings1905 eğer senn paraya ihtiyacın yoksa ben rool acicam betcooldan 500 e 250 freebet alarak talip olabilirim rool açmak için
Allah daim etsin cano ne diyelmYapissana tahire yine kazanmış aq 🤣
Yok bee bilader benim ihtiyaçtan değil neyse bı daha sana yazmamParaya herkesın ıhtıyacı var kardesım
Kanka oynamicam ya cebimde para yok sabaha para lazimHacim sen yatmicaksan eğer 500 e 250 betcooldan alalım bana gönderme yani beraber oynayalım. 2 k yaparsak 500 unu dagitiriz. Geri kalanı bolusuruz
hayırdır neden ters yapıyorsun bırader vermek gıbı bır zorundammı var hakkımı dıger arkadasa pasladım bıdaha sana yazmam ne yanı elon musk mısnYok bee bilader benim ihtiyaçtan değil neyse bı daha sana yazmam
Tamamdro hacim IBAN attım teşekkür ederimKanka oynamicam ya cebimde para yok sabaha para lazim
Kanka at ibanAllah daim etsin cano ne diyelm