- 15,101
- 15,790
- 113
Ben almadım la öylesine yazdım, ama sen karnını doyurduyasan bütün forum almış sayılırKanka burası kurtlar sofrası
Ben almadım la öylesine yazdım, ama sen karnını doyurduyasan bütün forum almış sayılırKanka burası kurtlar sofrası
Eyw kardesım lazımsa sana ata.. Net kesılıyooBen almadım la öylesine yazdım, ama sen karnını doyurduyasan bütün forum almış sayılır
Lazim değil kardeşim bizim ölümüz bile para eder dirimizi saymıyorumEyw kardesım lazımsa sana ata.. Net kesılıyoo
Diri lazım bızeLazim değil kardeşim bizim ölümüz bile para eder dirimizi saymıyorum
Alır kardesım sımdıden hayırlı olsun mac sonu dm atarsınBeyler real Madrid juventusu alır mı bide atalanta slavia Prag’ı yer mi 23k bastım bozamıyom içim rahat değil
Juve beraberliğe gidebilir ama atalanta alır muhtemelenBeyler real Madrid juventusu alır mı bide atalanta slavia Prag’ı yer mi 23k bastım bozamıyom içim rahat değil
umarım enişteJuve beraberliğe gidebilir ama atalanta alır muhtemelen
yok juve beraberliğe gitmesinJuve beraberliğe gidebilir ama atalanta alır muhtemelen
Yazdığın gibi gelsin dost alır heralde ya bakalım çapsız bunlar satadabiliyorlar 1-1 e herkesi patlatırlaryok juve beraberliğe gitmesin![]()
AlırBeyler real Madrid juventusu alır mı bide atalanta slavia Prag’ı yer mi 23k bastım bozamıyom içim rahat değil
umarım
Muro dostla 8 liraya talibiz dost gelirse
8 lira kurtarmaz enişte şu an acil 200 lazımMuro dostla 8 liraya talibiz dost gelirse
O zaman şimdiden geçmiş olsun
atmasam totem yerine gelmezdi mecburO zaman şimdiden geçmiş olsun
2 şer fark la gelır
Atalanta alir da bu madrid beni hafta sonu çok pis opmustu 9 kisi kalan takima 2 gol atamadılar madride guven olmazatmasam totem yerine gelmezdi mecbur![]()
umuyorum emin olamıyorum ama2 şer fark la gelır