- 5,744
- 3,778
- 113
Valla hi yol parasını , bürodan çekeceğim diye kaybettim, bir şans tanırsınız çok memnun olurum
Dayi dur hele kazanan biri paslar sanaYazmayanin yerini dolduralım dost
Kusura bakmayın tamamdır ustamDur ve dost sırada bekleyen bar
Yeni rollingleri takipnet dostUstam bana da yer varmıdır
Anlamıyorsun tıtreme varDayi dur hele kazanan biri paslar sana
Sağolun bekliyorum 5:30 da işe gidecek Hanım, onun hesaptaki parayı attım editörbete . Askıda bakiye vardı onlarda çekime izin vermediYeni rollingleri takipnet dost
Neyi devrettiHakan bana devrettı
Orası dolandırıcıSağolun bekliyorum 5:30 da işe gidecek Hanım, onun hesaptaki parayı attım editörbete . Askıda bakiye vardı onlarda çekime izin vermedi
Hakanın 2. Hesabı buymus bellı olduNeyi devretti
Metin valla ustam çekerm diye gönderdim , sabah işe gidecek kız gaflete kapıldım , 400 lirada çekmek istedim izin vermediler . 5:30 da yola çıkacak hesabında 1 lira yok şuan ne yapıcam yemin ederim bilmiyorumOrası dolandırıcı
Ama sen bu işleri alışkanlık yaptın dost sana yakışmıyor burda herkezckimin ne olduğunu biliyor yapma boyleSağolun bekliyorum 5:30 da işe gidecek Hanım, onun hesaptaki parayı attım editörbete . Askıda bakiye vardı onlarda çekime izin vermedi
Para geldimi valla para yok kimseye devir olmasın iki dakka duş aldıkHakanın 2. Hesabı buymus bellı oldu
Metinle 125 - 125 bölüştükNeyi devretti
Kardesım bunu bastan dusuncektın en fazla tokat atar bsey olmazMetin valla ustam çekerm diye gönderdim , sabah işe gidecek kız gaflete kapıldım , 400 lirada çekmek istedim izin vermediler . 5:30 da yola çıkacak hesabında 1 lira yok şuan ne yapıcam yemin ederim bilmiyorum
Hakanla aynı anda kayboldunuz hayırdırPara geldimi valla para yok kimseye devir olmasın iki dakka duş aldık
Olamaz olamazzzzzzzzzzzzzzzzzMetinle 125 - 125 bölüştük
İşe gidecek ya tokatı geçtim yol parası kahvaltı parasıKardesım bunu bastan dusuncektın en fazla tokat atar bsey olmaz
Uzucu bır durum bende corba ıcemedımİşe gidecek ya tokatı geçtim yol parası kahvaltı parası
80 dakikan kaldıİşe gidecek ya tokatı geçtim yol parası kahvaltı parası
80 dakikan kaldı