- 13,094
- 8,379
- 113
Sana pis Gönül koydum habern olsun konunda elli mesaj attm bı tane tepki vermedn mqNe oldu ödememi yapmiyr problem ne
Sana pis Gönül koydum habern olsun konunda elli mesaj attm bı tane tepki vermedn mqNe oldu ödememi yapmiyr problem ne
Gameof iyidir ya öder hızlı normaldrGameof
Evet finans uyuya kalmış sanirimNe oldu ödememi yapmiyr problem ne
Halısaha kadrosu mu
Az çorba iç sende aqYoldayım dınlenme tesısınde corba 140 tl
Az corba 90 tl ekmegı cok yerızAz çorba iç sende aq
E yuh dost sende mi.. işteyim giremiyorum bir taraftan İskender yap döner kes bir taraftan rol perişan haldeyim adımı sorsan joker hakkımı kullanacağımSana pis Gönül koydum habern olsun konunda elli mesaj attm bı tane tepki vermedn mq
Canın saolsun 🙏E yuh dost sende mi.. işteyim giremiyorum bir taraftan İskender yap döner kes bir taraftan rol perişan haldeyim adımı sorsan joker hakkımı kullanacağım![]()
Lan uyu artıkAz corba 90 tl ekmegı cok yerız
Otobusteyım ıstanbula gıdıyorum tesıse geldık ne uyuması amkLan uyu artık
Valla canim corba cektiYoldayım dınlenme tesısınde corba 140 tl
Sogukmu tesisOtobusteyım ıstanbula gıdıyorum tesıse geldık ne uyuması amk
Dost sağolsunlar rollerimiz derbi maçlar gibi boş koltuk yok herkese yetişmek zor ama seni ayrı severim özür dilerim Kasti bir durum yok gercektenCanın saolsun 🙏
Et cekıcek halı yok bu maddı durumdaValla canim corba cekti
Muavinden iki bisküvi al aq bedava değil miAz corba 90 tl ekmegı cok yerız
Baş tacisin 🙏Dost sağolsunlar rollerimiz derbi maçlar gibi boş koltuk yok herkese yetişmek zor ama seni ayrı severim özür dilerim Kasti bir durum yok gercekten
Ne demek yetısemem yetısceksın asli gorevın puhahaDost sağolsunlar rollerimiz derbi maçlar gibi boş koltuk yok herkese yetişmek zor ama seni ayrı severim özür dilerim Kasti bir durum yok gercekten
Azz çorba mı burda 45 tlValla canim corba cekti
Kellepaca da ucuz degil awEt cekıcek halı yok bu maddı durumda