- 21,335
- 12,687
- 113
Yolladım ne dediyse onlara 250 şer atıcam şimdi@fearjr1992 iban salla allana dağıtımı yap iki dkkada uzamasın buralar
Yolladım ne dediyse onlara 250 şer atıcam şimdi@fearjr1992 iban salla allana dağıtımı yap iki dkkada uzamasın buralar
Reis sen zaten vardın kendini neden yazmadın kiBrocan madem listeye ekleme yapıyorsun neyse bişey demiyorum tartışma çıkacak normal şartlarda erhan Muhammet Hamza ve ben dışında konuda aktif biri yoktu
Marley unutma puahahBrocan madem listeye ekleme yapıyorsun neyse bişey demiyorum tartışma çıkacak normal şartlarda erhan Muhammet Hamza ve ben dışında konuda aktif biri yoktu
son 10 dkka sıkıntılı dakıkalarda bunlar tek vardı doğruya doğruBrocan madem listeye ekleme yapıyorsun neyse bişey demiyorum tartışma çıkacak normal şartlarda erhan Muhammet Hamza ve ben dışında konuda aktif biri yoktu
Ben o adamın rolünden para almıştım o yüzden eklettirdim takip etmiş ayrıca zaten gördümBrocan madem listeye ekleme yapıyorsun neyse bişey demiyorum tartışma çıkacak normal şartlarda erhan Muhammet Hamza ve ben dışında konuda aktif biri yoktu
OkBen o adamın rolünden para almıştım o yüzden eklettirdim takip etmiş ayrıca zaten gördüm
Benim var demi sende yine silmedin umarım puahaliste de olan dostlar bana iban salsınlar
kardeşim ben bişey istemedım konudaki ilk mesajımdı ortalığı yumuşatalım dedıkBı sonrakine kanka limiti çok astım aq
Yabancı ne haber puahayav orda mesajlar duruyo adamlar tek takip etmis biz yalancıymısız gibi muamele yapıyor![]()
İyi degilikkardeşim ben bişey istemedım konudaki ilk mesajımdı ortalığı yumuşatalım dedık
düşündüğün için sağol varol
Tmkardeşim ben bişey istemedım konudaki ilk mesajımdı ortalığı yumuşatalım dedık
düşündüğün için sağol varol
kesene bereketİyi degilik
Sana mı atıyoruz dost beni hiç yazmıyonSon 2 kişi kaldı Muhammet halil erhan Hamza Hakan atıldı