- 24,017
- 22,450
- 113
Adam heryerde sana dolandirici diyor puahhaadam kırık amk konuda artistlik yapıyordu bana atma diye şimdi de ağlıyor
Adam heryerde sana dolandirici diyor puahhaadam kırık amk konuda artistlik yapıyordu bana atma diye şimdi de ağlıyor
Kimseyi memnun edemezsin. Dün 3 kişi daha yazabilirdim. 14 kişi nasiplensin diye organize ettik. Adam 6 k dağıtacaktı. 10 k olsun diye uğraştık. Kimse arka planı bilmiyor.senin tolstoy gelir birazdan sana dolandırıcı demeye
metin dün @Lazistan08 a para atacaktı atmadı toz oldu ayıp ettiMetin yok kanka sikinti yok puaha
@AllanSaintMaximin siktir et ödülü ahım şahım bir para almadın zaten birine salla 500 roll açsın başarırsa diğer arkadaşları görsün
..Beyler çekimi verdim kazasız belasız gelsin geldiğinde miktari soylicem kaç kişiye olacağını kararlastiririz
İptal de ne sevinmiştik 😂😂Sinirden 3 tane sigara yaktirdi aq maçı ya
O bilerek almamıştır ona arasi iyi değil onlanmetin dün @Lazistan08 a para atacaktı atmadı toz oldu ayıp etti
Bosver paran oldu alırsın yine keske her zman sonu bu şekil güzel olsaSinirden 3 tane sigara yaktirdi aq maçı ya
Kaybedip yakmakta vardı sonu güzel olduBosver paran oldu alırsın yine keske her zman sonu bu şekil güzel olsa
Adam bana yazdı benlik durum yok dedim. Bu durumlarda ben başkasına sorarım lazistanın hesap bilgisi var mı diyemetin dün @Lazistan08 a para atacaktı atmadı toz oldu ayıp etti
ahhahahahaLan o değil 0-3 olduğunda site parayı yatırdı kazandi yaptı kuponu çekim talebi verdim direkt yemedi aq 🤣
Yemez 😄😄😄Lan o değil 0-3 olduğunda site parayı yatırdı kazandi yaptı kuponu çekim talebi verdim direkt yemedi aq 🤣
Zaten 1 dk felan beklediLan o değil 0-3 olduğunda site parayı yatırdı kazandi yaptı kuponu çekim talebi verdim direkt yemedi aq 🤣
Dağıtım dan sigarayı çıkar 😄😄😄Sinirden 3 tane sigara yaktirdi aq maçı ya
heralde çözdüler o işi 2 kere öyle çekim verdim yedilerLan o değil 0-3 olduğunda site parayı yatırdı kazandi yaptı kuponu çekim talebi verdim direkt yemedi aq 🤣
Oluyor mu öyleheralde çözdüler o işi 2 kere öyle çekim verdim yediler
ben hala dünkü çekiliş yüzünden dm alıyorumAdam bana yazdı benlik durum yok dedim. Bu durumlarda ben başkasına sorarım lazistanın hesap bilgisi var mı diye
Masterbette bana da olmuştu öncedenheralde çözdüler o işi 2 kere öyle çekim verdim yediler