http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alkolü Bırakmak İstiyorum

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,471
1,585
113
Çok içiyorum arkadaşlar tedavi olan varmı aranızda bırakmak istiyorum elimdende gelmiyor önerisi olan yada tedavi olan varmı aranızda bu illet hayatımı bitirdi hep zarar daha iki saat önce mahallenin dükkanlarını nedensiz cam çerçeve indirdim ifade verdim çıktım bıktım bundan yemin ederim

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
Çok içiyorum arkadaşlar tedavi olan varmı aranızda bırakmak istiyorum elimdende gelmiyor önerisi olan yada tedavi olan varmı aranızda bu illet hayatımı bitirdi hep zarar daha iki saat önce mahallenin dükkanlarını nedensiz cam çerçeve indirdim ifade verdim çıktım bıktım bundan yemin ederim
Dukkanla derdin neydi aga

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,810
23,965
113
İçtiğin zaman kaldiramiyosan hiç içme bela alırsın basina

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
Sevgi mi öyle birşey yok kardeşim olsaydı böyle olmazdım zaten
Öyle deme illaki bir eş dost ana baba kardeş bir kişi bile olsa gidip ona sigincan. Öbür türlü kendini bile dusunmedigin bir konuda kimse bir tarafına takmaz bu devirde alkolikligi. Amatem filan hikaye yani

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,471
1,585
113
Öyle deme illaki bir eş dost ana baba kardeş bir kişi bile olsa gidip ona sigincan. Öbür türlü kendini bile dusunmedigin bir konuda kimse bir tarafına takmaz bu devirde alkolikligi. Amatem filan hikaye yani
Var öyle kardeşim sevenlerimiz evet ama ne biliyim bunaldım yazdım öyle gerçekten ikra ettim bırakacağıma inanıyorum Zamanla bakalım

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
Var öyle kardeşim sevenlerimiz evet ama ne biliyim bunaldım yazdım öyle gerçekten ikra ettim bırakacağıma inanıyorum Zamanla bakalım
Yok ya dertten olmasa sıkıntıdan içiyor insan. İlla bir sebep buluyor içmeye.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
Bu dediğin anlık gaz. Bende de oluyordu eskiden bida icersem soyle olayım filan diyorum. 2gun geciyo sıkıntıdan tekele suruyodum

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
8,335
113
tekte bırakman lazım başka yolu yok bende her gün meyhanede,pubda içiyordum sonra sağlığıma zararı olduğunu farkedince anında bıraktım ve sosyal ortamımı da değiştirdim.kahvede çay içmeyi mekanda bira içmeye yeğliyorum 4 sene oldu hiç içmedim,içki içilen ortama dahi kesinlikle girmedim umarım başarırsın her şey senin kafanda bitiyor

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
tekte bırakman lazım başka yolu yok bende her gün meyhanede,pubda içiyordum sonra sağlığıma zararı olduğunu farkedince anında bıraktım ve sosyal ortamımı da değiştirdim.kahvede çay içmeyi mekanda bira içmeye yeğliyorum 4 sene oldu hiç içmedim,içki içilen ortama dahi kesinlikle girmedim umarım başarırsın her şey senin kafanda bitiyor
Ben hala giriyorum ama tadında ayda yılda bir. Ama dediğin gibi her şey kafada bitiyo. 2 3 bira keyfi yapmayı bildiğin an tamam diyosun ben oldum. Keyif için içip bırakıyorum. Yani en azından ben kafada öyle bitirdim.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
8,335
113
Ben hala giriyorum ama tadında ayda yılda bir. Ama dediğin gibi her şey kafada bitiyo. 2 3 bira keyfi yapmayı bildiğin an tamam diyosun ben oldum. Keyif için içip bırakıyorum. Yani en azından ben kafada öyle bitirdim.
ya ben bayağı bayağı limitim 3 ise 6-7 içiyordum ucuzdu da o zamanlar sonra dediğin gibi kafada bitirdim ama bu işin keyfi olmaz ya içersin ya içmezsin 😄

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,170
17,949
113
ya ben bayağı bayağı limitim 3 ise 6-7 içiyordum ucuzdu da o zamanlar sonra dediğin gibi kafada bitirdim ama bu işin keyfi olmaz ya içersin ya içmezsin 😄
Valla yazın öyle tatlı gidiyo ki bira 🤣 su kola soda hiç biri doldurmuyo yerini 🤣 canım çekti bak 🤣🤣

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
8,335
113
Valla yazın öyle tatlı gidiyo ki bira 🤣 su kola soda hiç biri doldurmuyo yerini 🤣 canım çekti bak 🤣🤣
öğlen sıcağın da iç bak nasıl eşekleştiriyor 😆 ben bira,cin,baileys harici çok nadir içerdim fjjfhd

Cerroporteno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
62
28
Boşver bırakıp napıcan ülke senin gibi ise yaramaz adamlarla dolu bahane de hazır pskolojim bozuk içer içer milletin başına bela olur pskolojim bozuk milletin karısına kızına askıntı olurlar eee pskolojim bozuk şu alkol fiyatlarıyla cama kafa atacak kadar içmeyi de nasıl başarıyorsun oda ayrı birşey tabi

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
hikayemiz benziyor ama benimki daha ileri seviyeydi sanki geçen sene şurada yazdıydım :)