- 9,219
- 9,682
- 113
İroni demi 😂Bol şanslar 👑 takip edildiEkli dosyayı görüntüle 300156
İroni demi 😂Bol şanslar 👑 takip edildiEkli dosyayı görüntüle 300156
Bol şanslar19 maçın 16 si geldi son 3 maç kaldı.
Fenerbahçe kazanır
Inter iy gol
Aberdenn iy gol
Kupon geldiği taktirde takip eden 5 dosta PM atarim.
Bol şans19 maçın 16 si geldi son 3 maç kaldı.
Fenerbahçe kazanır
Inter iy gol
Aberdenn iy gol
Kupon geldiği taktirde takip eden 5 dosta PM atarim.
İnşallah bakalimDost bu kupon gelir
Saol recom nasıl gidiyorBolsans dost
Osayi olsaydı daha iyiydi ama buda idare ederBatshuayi ve Valencia oynuyor ilk 11 deler garip olan ise İrfancan Kahveci sol bek Ferdi sağ bek başlıyor Fener atmak için çıkıyor sahaya görüntüsü veriyor
Osayi iyi dost tabi ama yedeklerde de yok sakat yada cezalıdırOsayi olsaydı daha iyiydi ama buda idare eder
Alioski demi dost sol bek sol açıkta İrfancan olurdu daha iyi olurdu ama Lincoln da teknik topçu kadro iyi bence Ümraniyespor'a şans vermiyorumLincoln yerine sol beki oynatirdim Lincoln gram topçu deil
Saat işte bende ondan dedim Lincoln boş topçu orda bişey yapamaz gibi ama bakalım iyi oynar inşallahOsayi iyi dost tabi ama yedeklerde de yok sakat yada cezalıdır
Ben hiç vermiyorum bu maçıda alamayacaksa fener zaten şampiyonluğu unutsunAlioski demi dost sol bek sol açıkta İrfancan olurdu daha iyi olurdu ama Lincoln da teknik topçu kadro iyi bence Ümraniyespor'a şans vermiyorum![]()
Bence de rahat geçer inşallah maçBen hiç vermiyorum bu maçıda alamayacaksa fener zaten şampiyonluğu unutsun
Hadi inşallahLincoln'ü sol beke İrfacanı sol açığa çekti sofascore ne olacağı belli değil bakalım başlasın gelsin goller 0-2 0-3 bekliyorum ben