- 14,934
- 5,122
- 113
Geçmiş olsun dostum çok üzücü 
Dıgerlerınden yatsa bu kadar koymazdı yavUlan 57k veriyordu gol gelir diye bozmadım olana bak
En son cash me kadar veriyorduUlan 57k veriyordu gol gelir diye bozmadım olana bak
Reis bozuma ne veriyordu Peki ilk andaAdamın kafaya dikiş atıp sardılar p6 vermedi it oğlu it var bile uyarmadi
57 veriyordu işte bozmaya aberdende gol olunca kupon toplamı da 102 veriyorduEn son cash me kadar veriyordu
Yazık olmuş aw köpekleri 1 gol be57 veriyordu işte bozmaya aberdende gol olunca kupon toplamı da 102 veriyordu
Kaç basmistin57 veriyordu işte bozmaya aberdende gol olunca kupon toplamı da 102 veriyordu
O nasıl laf hocam ne acligindan bahsediyorsunSende ne acmıssın aberden golden sonra bozsan 25 30 k alirdin
Reis Adam burda 1 golden neler gitmiş senin dediğine bakSende ne acmıssın aberden golden sonra bozsan 25 30 k alirdin
Ah ulan be keşke bozaydın deli para yemin ederim 1xbet e atılır nba de 1.85 oran bulsan 2 maç düşük orandan yine 100 k alınırdı57 veriyordu işte bozmaya aberdende gol olunca kupon toplamı da 102 veriyordu