Dost ne verdin ona senYav Yeminle şaka gibi aw ajaxı delirecm
Dost ne verdin ona senYav Yeminle şaka gibi aw ajaxı delirecm
75 e kadar gelir diye düşünüyorum dost umarım öyle olurEn fazla gelmez dostum fazla kasmiyorum artık hele uefada kaybettiklerimi önemsemiyorum artık hafta sonu başlıyor diye
Ayın 32 sinde bizi bulur knka o dediginBu kadar takma kafaya dost bir gün çok kazanacağız
Kıracak bacakları 2.yari Avcı verdi talimatı 😁Kalan 9 faulude ts yapsın bı zahmet onun faulü de lazım 😂
Ahahha😁😁 çok haklısın vallaKalan 9 faulude ts yapsın bı zahmet onun faulü de lazım 😂
Valla böyle giderse önde Basel 18 e 8 filan olır faullerKalan 9 faulude ts yapsın bı zahmet onun faulü de lazım 😂
Ajax dedik beraberlik te iade olanından oda zora girdi awDost ne verdin ona sen
Ulan niye tam baremde bıraktın maçı 😁😁Valla böyle giderse önde Basel 18 e 8 filan olır fauller
O kadar maçın içinden o malları nasıl yazdın laAjax dedik beraberlik te iade olanından oda zora girdi aw
Yav ne bilim abi yenilmez Bi ihtimal dedik :\O kadar maçın içinden o malları nasıl yazdın la
Dur yarama tuz basma sende :/Alt üst alsan anlarım da kendi evinde ezilerek top oynadı Ajax deplasmanda guvenmen nerden geldi aklina
Kendi evinde şut dahi cekemedi uniona la keşke bı baksaydinYav ne bilim abi yenilmez Bi ihtimal dedik :\
En fazla yatarız aw ilk defami yatıyoruz 😂Dur yarama tuz basma sende :/
Gececı tayfayla takıl yatıs gorEn fazla yatarız aw ilk defami yatıyoruz 😂
Yav faulü fazla verecektim döndük onu aldık yattık neyse yapacak bişey yokKendi evinde şut dahi cekemedi uniona la keşke bı baksaydin
BoswerYav faulü fazla verecektim döndük onu aldık yattık neyse yapacak bişey yok