- 103,075
- 58,221
- 113
1.5 ust orani cok iyiki bu macta hersey olabilirMaçta son 15 dakika oyun hızlanır bunlar pasla geçiştirdi Almanya zaten tam kıyamet basar diye düşündüm ama çöp oğlu çöp
1.5 ust orani cok iyiki bu macta hersey olabilirMaçta son 15 dakika oyun hızlanır bunlar pasla geçiştirdi Almanya zaten tam kıyamet basar diye düşündüm ama çöp oğlu çöp
Ok bro iyi bakalimÖnemli viseyi yok dostlar normal ateşlenme
Beraberlık almanlara yarıyo suan kostarıka yendıgınden ama yenerlerse herkes 3 puan olur grup karısırMadem pas yapacaksınız gidin antrenman yapin ne diye maç yapıyoruz diye çıkarlar ki.
Bncede.zaten bu turnuvada gollerin %80i 2. Yari oluyor ne is anlamadimSavunmalar acık aslında bnce 2 gol cıkae ıkıncı yarı bu macta
Fransa macları harıc hıcbır mactan zevk almadım ne bıcım dunya kupası buBncede.zaten bu turnuvada gollerin %80i 2. Yari oluyor ne is anlamadim
Yenilse bile sansi yuksekBeraberlık almanlara yarıyo suan kostarıka yendıgınden ama yenerlerse herkes 3 puan olur grup karısır
Aynen oyle.hepsi gtunden korkuyor.bugunku hirvat macini izlemedim ama o haric diyim.hee bu arada arabiatan arjantin macida iyiydi depden oturuFransa macları harıc hıcbır mactan zevk almadım ne bıcım dunya kupası bu
Ispanya yenerse son mac japonlara bı puan verırYenilse bile sansi yuksek
BilemeyizIspanya yenerse son mac japonlara bı puan verır