- 9,069
- 9,667
- 113
Ben içiyorum senin mi kafan guzella ilk başta paylastim sanıyordum aw 😂Bro kupon paylasmasan yada maclari yazmazsan biz maclari tahminmi edicez 😁
Ben içiyorum senin mi kafan guzella ilk başta paylastim sanıyordum aw 😂Bro kupon paylasmasan yada maclari yazmazsan biz maclari tahminmi edicez 😁
Eywallah dostumO neymis be kardesim.tbekler
Ben konuya hakimim 😁Allah'a yakın bana uzak olsun o derece 50 TL için 1 hafta foruma girmeyip aciklama bile gereği duymayan adamdan hayır gelmez
İşte tamda bu cümle.. 50 yi alan bizimle ilişkiyi kesiyor forumla ilişkiyi kesiyor yani guluyorum , kızıyorum, üzülüyorum yeminle öyle bir psikolojiye burunuyorum ki anlatamam.. bana sorsan milyarlara degismeyecegim insanlar kendini 50 TL ye satiyor kahroluyorum vallahiAllah'a yakın bana uzak olsun o derece 50 TL için 1 hafta foruma girmeyip aciklama bile gereği duymayan adamdan hayır gelmez
Adı cetoydu galiba yeni nicki de justnash mi öyle bişeyKim o merak ettim bizde bilelim uzak olalım
Sl sessiz diğerleri akıyor yine 😂Cok sessız bugun
Atlas olmaz dost okyanus lazım sanaGel şu atlastan spin alak 20 dk kaldı belki zengin oluruz
Anladim dost sağolasınAdı cetoydu galiba yeni nicki de justnash mi öyle bişey
PlakaDakika 42 hadi be
Baska kupon yolla dost bu pert yaSl sessiz diğerleri akıyor yine 😂
Severiz