- 9,069
- 9,667
- 113
Tamam yaz o zaman 😂Kardo ben sana yazabiliyorum sen bana yazamıyorsun sıkıntı bu dm den yazıyorum
Tamam yaz o zaman 😂Kardo ben sana yazabiliyorum sen bana yazamıyorsun sıkıntı bu dm den yazıyorum
Yaz dostBnde var onun fixi
Tuçer noldu reis geliomuDistin almadın demı tucker ı
Iy 7Tuçer noldu reis geliomu
Dur yazam.emreninkini dimiYaz dost
2 mi kaldı vay aw keşke onu oynayaydım 😅
Nasıl ıstersenREco sen yazma 😂
Yok site arıyordum 3 macları kaçtıDistin almadın demı tucker ı
Dm ni çok bekliyorum dost . Umarım bir gün atarsın dicem . Şans şeyi atacak olsan bile ulaşamayacaksın ank . Dm açılsın eylemi yapacağım yarın50 liraya kiralık dm
Ben ayda yılda verırım banko boyle kacırmayın2 mi kaldı vay aw keşke onu oynayaydım 😅
B.kunu çıkarıyonREco sen yazma 😂
Sans senle olsun vur gelYok site arıyordum 3 macları kaçtı
Young iyi başladı 14 yaptı
Bol şanslar reisYok site arıyordum 3 macları kaçtı
Young iyi başladı 14 yaptı
Dayı sendede yok yok masallahBnde var onun fixi
La o atmaz 😁Dm ni çok bekliyorum dost . Umarım bir gün atarsın dicem . Şans şeyi atacak olsan bile ulaşamayacaksın ank . Dm açılsın eylemi yapacağım yarın
Eylem yasak dost 2 gün banlısın geldiğinde devam edersen süresiz banlanacaksınDm ni çok bekliyorum dost . Umarım bir gün atarsın dicem . Şans şeyi atacak olsan bile ulaşamayacaksın ank . Dm açılsın eylemi yapacağım yarın
Valla surekli alisverislerimiz var bro.kimseyle sen gibi deilizki.senden hic sans paeasi aldigimi hatirlamiyorum ama bnnsana attim diye hatirliyorum.sen deisiksin 😁Dayı sendede yok yok masallah
Baska neler var![]()