- 9,069
- 9,667
- 113
Başka konularda milletin kullanici adını sitesini soran arkadas her sitedeki kullanıcı adımı bilen Çeto onada sorabilirsin 😂😂 geçen gün çektiğin 2.5 k para boğazında kalsın aw adami
HshhshshshhshshshshhshsjdjdjBeceremezsek b planı Tiktoktan yayın açalım
Çeto mu çalmış hesabınıBaşka konularda milletin kullanici adını sitesini soran arkadas her sitedeki kullanıcı adımı bilen Çeto onada sorabilirsin 😂😂 geçen gün çektiğin 2.5 k para boğazında kalsın aw adami
Senide dolandirdilar laBaşka konularda milletin kullanici adını sitesini soran arkadas her sitedeki kullanıcı adımı bilen Çeto onada sorabilirsin 😂😂 geçen gün çektiğin 2.5 k para boğazında kalsın aw adami
Lafi yanlis anladin bnceÇeto mu çalmış hesabını
Bunu sevdımRecoya atayım o rol yapsın sabah çekim gelince yazarım 3 kişiye
At kime atarsan at.sense yar zibar keyfini sur kafaninRecoya atayım o rol yapsın sabah çekim gelince yazarım 3 kişiye
Ben böyle şeyleri dile getirmeye sevmiyorum Dubai kuponunda görünce adamı yazayım dedim memom 😂Senide dolandirdilar la
Bennolsam bnde severdim mqBunu sevdım
Tmm recep iyidir yapar o işiRecoya atayım o rol yapsın sabah çekim gelince yazarım 3 kişiye
Reco ne anlar rollden at bana alem rol gorsunRecoya atayım o rol yapsın sabah çekim gelince yazarım 3 kişiye
Abi yine kasa 1000 koyup 900 olunca teke basma lütfen 😆😆😆Bunu sevdım
Ben yapmadımkı o yakupAbi yine kasa 1000 koyup 900 olunca teke basma lütfen 😆😆😆
Bisey anlamadim bro ama yinede ok diyip anlamis numarasi yapayim sarhos sarhos ugrastirmayayim seniBen böyle şeyleri dile getirmeye sevmiyorum Dubai kuponunda görünce adamı yazayım dedim memom 😂
Kokudan sarhos olmusBen yapmadımkı o yakup
Saadet zinciri gibi olmasın da . Hedef 1000 yapıp 2 kişi 25 sıkıntı 🤣🤣Recoya atayım o rol yapsın sabah çekim gelince yazarım 3 kişiye