- 37,436
- 37,578
- 113
Tatum dün yoktu bugun oynuyor brown yok sanırım
Sayı ortalaması en yuksek takım boston galıba ıatatıalıkteTatum dün yoktu bugun oynuyor brown yok sanırım
Onlar konuşur biz yaparız dostBaşlamayan maçta nasıl 100 mesajı geçik analiz yapıldı 😃
Bu da gelecek mi kardo onu söyle ona göre takip edelim 😃Onlar konuşur biz yaparız dost
Başladık mı usta iyi seyirlerAlkolü çok aldım maçtan sonra umarım maça kadar sızıp kalmam 😂😂😂
Yaslandin dost galiba gençler seviliyor 😂😂Son 3 rolling ve beklemede konusunda ya atacağım deyip atmadilar ya da en çok mesaj yazmama rağmen secmediler . En son @66yozgat sen sözünde durdun . Ne varsa eskilerde var ank
Maçı ben verdim dost garanti olmasa burda olmazdimBu da gelecek mi kardo onu söyle ona göre takip edelim 😃
Profili değiştirip genç bir şey yapayım . Tolstoy u koydu koyalı adam gibi çekim yapamadımYaslandin dost galiba gençler seviliyor 😂😂
SkdjdjjdjdjdSon 3 rolling ve beklemede konusunda ya atacağım deyip atmadilar ya da en çok mesaj yazmama rağmen secmediler . En son @66yozgat sen sözünde durdun . Ne varsa eskilerde var ank
Bi balzac gider dostProfili değiştirip genç bir şey yapayım . Tolstoy u koydu koyalı adam gibi çekim yapamadım
Benim de 2 kişi ama pek umrumda değil o kişilerin artık rollerini vs takip etmicem zwtenBugunde marleye yakalım bende de 2 kısı olduda takmıyorum
101 oyna okey boş işOkeyde bile kaybediyoz aw karının teki geldi karşıma s.l.k siyah 2 okeydi kenara attı