- 32,008
- 26,262
- 113
Bol şanslarDortmund 3.5 üst
Arsenal 2.5 üst kombo
Gelirse PM çalarım
Bol şanslarDortmund 3.5 üst
Arsenal 2.5 üst kombo
Gelirse PM çalarım
Yana gel iki eğlenelimBol şanslar
Knk herkesin etkinliğini takip etmem bizimde bi ağırlığımız varYana gel iki eğlenelim
Yav bende öylesine eğleniyom zaten napim aw o kadar para tutturup atıyor oraya mal gibiKnk herkesin etkinliğini takip etmem bizimde bi ağırlığımız var
Amac zaman gecsın gelmez bısı zaten zaman olduruyoz oylesıneKnk herkesin etkinliğini takip etmem bizimde bi ağırlığımız var
Yav bende öylesine eğleniyom zaten napim aw o kadar para tutturup atıyor oraya mal gibi
25 k çekim verip dağıtım yapmadan tüyse ne gülerim varya 😃😂😃😂😃Amac zaman gecsın gelmez bısı zaten zaman olduruyoz oylesıne
6 saatte yenır o dost25 k çekim verip dağıtım yapmadan tüyse ne gülerim varya 😃😂😃😂😃
Bak bakayım umurumdamı :\25 k çekim verip dağıtım yapmadan tüyse ne gülerim varya 😃😂😃😂😃
Ya bırak 😂 sbshahaBak bakayım umurumdamı :\
Yav sen beni ne sandın öyle insanlara uyuz olurum gösteriş yapanaYa bırak 😂 sbshaha
Beklentımız yok ordan ıyı zamn oldurduk ıyı olduSavaş orda taş taş geçiyor iki dakika okudum da 😂
Bide beğeniyor Yorumları ciddi ye aldı heralde :\Savaş orda taş taş geçiyor iki dakika okudum da 😂
Yarın onun yarısını 2 saatte yerim dost 😂6 saatte yenır o dost![]()
Sen onları bahsıs olarak verıyodun beaYarın onun yarısını 2 saatte yerim dost 😂
Olabilir senin ki ordaydi 😂Bide beğeniyor Yorumları ciddi ye aldı heralde :\
Sen bi Maldivler ısmarla 6 oldu saatYav sen beni ne sandın öyle insanlara uyuz olurum gösteriş yapana
Yokla o kadar da deil aw 😂Sen onları bahsıs olarak verıyodun bea![]()