http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alışveriş Borcundan Tapu Haczi

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
860
113
sabah babamı avukat aradı halam bir mağazaya borç yapmış oradan ortak hissedar oldukları eve tapu satış icrası gelmiş sizlik bir şey yok sadece haberiniz olsun diye arıyorum hissedar olduğunuz için dedi eve bilirkişi gelirse şaşırmayın diye aramış diğer amca halalar da aranmış ama ulaşamamış

avukat aradığında numarası direk spam düştü normalde hukuk büro arayınca isim yazardı internetten isim aratıyorum net adres çıkmıyor wpden icra belgesi attı düz yazı var imza kaşe mühür vs yok dolandırıcı olma ihtimali var mı? halayla da 2 3 senedir görüşmüyoruz muhattap da olmak istemiyorum son çare arayacağım

ogz84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
86
28
sabah babamı avukat aradı halam bir mağazaya borç yapmış oradan ortak hissedar oldukları eve tapu satış icrası gelmiş sizlik bir şey yok sadece haberiniz olsun diye arıyorum hissedar olduğunuz için dedi eve bilirkişi gelirse şaşırmayın diye aramış diğer amca halalar da aranmış ama ulaşamamış

avukat aradığında numarası direk spam düştü normalde hukuk büro arayınca isim yazardı internetten isim aratıyorum net adres çıkmıyor wpden icra belgesi attı düz yazı var imza kaşe mühür vs yok dolandırıcı olma ihtimali var mı? halayla da 2 3 senedir görüşmüyoruz muhattap da olmak istemiyorum son çare arayacağım
Kardeşim borç bitene kadar tapun hacizli olur işe girdiğinde borç ödendiğinde kaldırırlar bi sıkıntı olmaz ondan takmayın

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
9,261
113
Hissedarsınız diye aranmışsınız. Sizin hissenize bir sey olmaz eğer konu buysa.

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,654
1,811
113
dolandırıcı olmasa bile bazı avukatlar akraba arama işini yapıyor. komşuya kadar arayanlar var. muhatap olmak istemiyorsan salla, onlar bir şekilde ulaşır zaten. şu an rezil etmeye çalışıyorlar belli ki

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Ev satılır. İzale i şuyu davası gibi düşün. Önce hissedarlara teklif edilir. Bilirkişi tespit yaptıktan sonra mahkeme aşaması vs muayyen bedelinin 3/2 sinden başlar. Alıcı olmazsa 3/1 den ihale edilir. Satılırsa halanjn borcu tahsil edilir, diğer hissedarlara meblağı bankaya yatırılıp verilir. Emin değilim bir danışın böyle olabilir.