- 1,943
- 706
- 113
Site sabahı görememiş 
KapanmismiSite sabahı görememiş![]()
Evet kapanmış tek gecede vurgun yaptılar galiba derken şimdi tekrar aktif oldu site .Kapanmismi
Yaptıranlara geçmiş olsunEvet kapanmış tek gecede vurgun yaptılar galiba derken şimdi tekrar aktif oldu site .
Maxiomobet için mi Samet ? Siteye baktın mı sıfır güven verecek dereceden değil mi ?betmoon ifsa olarak bilgi toplayip buraya kayit olan kullanicilarin bilgilerini paylasacaklar bence tc ler ile birlikte. buraya uye olan betmoon'a da uyedir mantigiyla
hem cevrimsiz hemde maksimum 1000 tl cekim yapilabilecek bir bonustan bahsediyoruz, bence betmoon ifsa 2.dalgasi icin info topluyor olabilirlerMaxiomobet için mi Samet ? Siteye baktın mı sıfır güven verecek dereceden değil mi ?
400 yaptım ama az çok belli sitenin niyeti hak verdim sana . Uzak durmak lazımhem cevrimsiz hemde maksimum 1000 tl cekim yapilabilecek bir bonustan bahsediyoruz, bence betmoon ifsa 2.dalgasi icin info topluyor olabilirler
ben de sana. ( hak verme babında )400 yaptım ama az çok belli sitenin niyeti hak verdim sana . Uzak durmak lazım
Valla hiç bilmiyorum ki ben 100 yapamadımkardesim sence site verirmi parayı bizim kasa geliyor gibi ?