- 6,582
- 2,045
- 113
3 kişiydik la bana niye 150 dedik yaBu kupon gelirse sinan ve marley hocam jcin 250 ser dagitalim sonra 3k yapmak kcin devam edelim ,3k yaparsak halil.ahmet.nescape uc kisiye 250 verelim
3 kişiydik la bana niye 150 dedik yaBu kupon gelirse sinan ve marley hocam jcin 250 ser dagitalim sonra 3k yapmak kcin devam edelim ,3k yaparsak halil.ahmet.nescape uc kisiye 250 verelim
AtarLos angeles bir nevi ev sahibi gol gelir diye düşünüyorum bakalim
He ya onu dusundum deminZehirli oku attın gelmez artık bu. Maçtan önce ne zaman liste yapılsa olmuyor 😀 Kıralım şu şansı
Ben birsey demedim yazili konusuyoruz sozlu konusan var mi3 kişiydik la bana niye 150 dedik ya
Dk 21Muz verip.geliyorum.
Tamam da liste vardı @sinansrml63 yazdı ya 3 kişi diyeBen birsey demedim yazili konusuyoruz sozlu konusan var mi.her sey kayitli
Son 5 dk kalbimi saha gir dostBen birsey demedim yazili konusuyoruz sozlu konusan var mi.her sey kayitli
Yol.uzun ya abd taa nerde okyanus var ,gitmisken Trump u boşayayim metine sozum vardiSon 5 dk kalbimi saha gir dost
Gelirse seawar ve marleye at sonra devaminda kazanirsan diger 3 kisiye sonra 0 larsan senle beraber roll takip edek hfgfBen birsey demedim yazili konusuyoruz sozlu konusan var mi.her sey kayitli
@Alikemal beni listeden çıkarıyor 😄😄😄Gelirse seawar ve marleye at sonra devaminda kazanirsan diger 3 kisiye sonra 0 larsan senle beraber roll takip edek hfgf