- 12,143
- 6,622
- 113
Yat uyu zibar laFelaket uykum var
Yat uyu zibar laFelaket uykum var
Reis bana 100 bilenen olur4 kisi 250 yapayim cekilisi biri yapsin
knka 4 kişiyi sen seçDevam ederim dagitimdan sonra
Çekiliş yok bu konuda dost kendin seç 4 kisi4 kisi 250 yapayim cekilisi biri yapsin
Kanka baştan sona takipteydim ya4 kisi 250 yapayim cekilisi biri yapsin
Olur bir yorum.bie mesaj atan da varsa onlari listeye alabilirsinBen yapayım mı ?
knka bende en baştan beri takipteyim4 kisi 250 yapayim cekilisi biri yapsin
Indık fındık kimin donu yırtık yap seç4 kisi 250 yapayim cekilisi biri yapsin
Sen seç çekiliş değilOlur bir yorum.bie mesaj atan da varsa onlari listeye alabilirsin
Sen ilk turda yoksun ,Kanka baştan sona takipteydim ya
Dede senin kesin yirtiktirIndık fındık kimin dönü yırtık yap seç
Kanka çekiliş değil ben kendimi eklemeyeceğim 4 kişi seçeyim konu başından beri aktif onlara gönder 250 şer ben istemiyorumOlur bir yorum.bie mesaj atan da varsa onlari listeye alabilirsin
Sigarasız kaldım ne yapim jskskYat uyu zibar la
Sen secsene 4 kişi dost ne çekiliş yapicaksinSen ilk turda yoksun ,
Koca yürekli alikemalOlur bir yorum.bie mesaj atan da varsa onlari listeye alabilirsin
Benimki yırtık değil kendinden havalandırmalı düğmeli boxer 🤣🤣Dede senin kesin yirtiktir
İşte AdamKanka çekiliş değil ben kendimi eklemeyeceğim 4 kişi seçeyim konu başından beri aktif onlara gönder 250 şer ben istemiyorum
Tamam 4 kisi sec sen bana ozelden atKanka çekiliş değil ben kendimi eklemeyeceğim 4 kişi seçeyim konu başından beri aktif onlara gönder 250 şer ben istemiyorum
daha mantıklı kankam @AlikemalKanka çekiliş değil ben kendimi eklemeyeceğim 4 kişi seçeyim konu başından beri aktif onlara gönder 250 şer ben istemiyorum