Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alikemal ( Şanziment 3 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,130
13,145
113
Kank yanlış anlama ilk kuponun sonuna yazmışsın adamlar takip etmiş hayvanlar gibi sinan mesela ben mesela hak hukukda üstüme tanımam kimseye kıyak geçmem zaten öyle öyle badem bıyıklılar türedi
Bana mı badem bıyıklı dedin be kankam valla üzülürüm

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Kank yanlış anlama ilk kuponun sonuna yazmışsın adamlar takip etmiş hayvanlar gibi sinan mesela ben mesela hak hukukda üstüme tanımam kimseye kıyak geçmem zaten öyle öyle badem bıyıklılar türedi
Dostum adam demiski aktif konuyu takip edenler mevzu 250 değil ben zaten kolay kolay Roll takip etmem ama orada 2 kişi tamamda kalan 2 kişi olmamış demen yanlış hoş değil haktan hukuktan bahsediyon ama bazı konularda kankilerine ben gelicem buralara sahip çıkıp diyip nedemek istediğini anliyoruz hoş kelimeler değil 250 işini gorucekse benim 250 sana versin sıkıntı yok

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,130
13,145
113
Dostum adam demiski aktif konuyu takip edenler mevzu 250 değil ben zaten kolay kolay Roll takip etmem ama orada 2 kişi tamamda kalan 2 kişi olmamış demen yanlış hoş değil haktan hukuktan bahsediyon ama bazı konularda kankilerine ben gelicem buralara sahip çıkıp diyip nedemek istediğini anliyoruz hoş kelimeler değil 250 işini gorucekse benim 250 sana versin sıkıntı yok
Tamam kankam tartışmaya hiç gerek yok o dostta kötü niyetli
Değil o anlık yazmış uzatmayalım

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Tamam kankam tartışmaya hiç gerek yok o dostta kötü niyetli
Değil o anlık yazmış uzatmayalım
Biz herkezi biliyoruz burada kimlerin kimlerden para alıp ta uzadiginida biliyoruz ses etmiyoruz diyede essek yerine konulmayi istemem sevmemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...