- 32,745
- 22,666
- 113
Yorum yapmicamİnanmak filan boş iş
İnandık 90 dk takip ettik sen bi bol şans diledin adam sana attı
Yorum yapmicamİnanmak filan boş iş
İnandık 90 dk takip ettik sen bi bol şans diledin adam sana attı
Bol şans reisCark kodundan cikani 500 yaptim ayni siteden devam ediyorum birkac adim gidersek kalanlar ve burdan da birkac kisiye cekilis yapariz
Gelir umarım kardeşim sen paylaşımcı adamsın menfaatcilere çok yüz verme ama bol şansSenin canin sagolsun
Başka konu laSen dmden iban atmadın ki
Ben fransızım kardeşimIban at sana paslayım kardeşim,,hatır gönül koymana gerek yok,,sende Yunan değilsin neticede,,bizdensin,, sorun olmazz yani
Gerek yok zaten,,lafı bana kardeşim ben yaptım yorumunu yazdımda,,belki vardır bir sıkıntısı müşkül olabilir insanlık hali,,ben gerekeni yazdımmYorum yapmicam
Eyvallah,,Başka konu la
Ben fransızım kardeşim
Yok helali hoş olsun gönül koyma filan yok
Yorum yapmicam
Yav şanziment kaynanasinin hakkini veriyoruzYap yap mesela
Şanziment 1de ödül alanlara söyle yatıp uyusunlar
10k da cekseler sonra 0 layip yine dostum derler 0 iz hep derler gfffArka planda sitede parayı ezip ne olur ne olmaz diye burada takip mi ediyorlar yoksa
Şanziment 1 de ödül alan arkadaşlar bak ne demiş ne şekilde yazmış dikkatli okursan detayı görürsün dostum,,Yani illa birilerinin uyuması gerekmiyorHadi hayırlısı diyelim
Başta sen olmak üzere,
Ödül almayan arkadaşlarada Bolşanss
Onu cogu kisi yapiyorArka planda sitede parayı ezip ne olur ne olmaz diye burada takip mi ediyorlar yoksa
BsIlk kupon
Türk Dil Kurumu'na göre Şaziment isminin anlamı; Kimseye benzemeyen, farklı, tek, eşsizYav şanziment kaynanasinin hakkini veriyoruz![]()
Şimdi miNe maçı kardeşim İran füze atiyor sen mac diyon