Bilinler bilirr zaten dost seni,,Cekim.bekliyorum kasayi sıfırladın mi diyenler ayip oluyor yav ,dalavare isim olmaz benim
Ekstra bişey ispatlamana gerek yok,,cansın,,,,
Açıkk ve NET,,,
Bilinler bilirr zaten dost seni,,Cekim.bekliyorum kasayi sıfırladın mi diyenler ayip oluyor yav ,dalavare isim olmaz benim
Eyvallah sevgiden cok saygi duydugum iki uc kisiden birisinBilinler bilirr zaten dost seni,,
Ekstra bişey ispatlamana gerek yok,,cansın,,,,
Açıkk ve NET,,,
Biliyoruz seni zaten açıklamaya gerek bile yokCekim.bekliyorum kasayi sıfırladın mi diyenler ayip oluyor yav ,dalavare isim olmaz benim
Vayyy krallCekim.bekliyorum kasayi sıfırladın mi diyenler ayip oluyor yav ,dalavare isim olmaz benim
Sırf bana dm den 50 kere yazdınCekim.bekliyorum kasayi sıfırladın mi diyenler ayip oluyor yav ,dalavare isim olmaz benim
Aynen,,kayıp falan vermiyor betcolar,,Bu arada güncelleme varmış yine sitelerde
O zaman çekim de de sorun olurAynen,,kayıp falan vermiyor betcolar,,
Bol şans dost kesene bereketEyvallah sevgiden cok saygi duydugum iki uc kisiden birisin
Var ol
Kısa süreli olur dost,,Yani siteye görede değişir,,O zaman çekim de de sorun olur
Sende dost,,sendeeEyvallah sevgiden cok saygi duydugum iki uc kisiden birisin
Var ol
Olabilir değişiyorKısa süreli olur dost,,Yani siteye görede değişir,,
Tahminim,,
Bize denk gelmesin de hala gelmediBu arada güncelleme varmış yine sitelerde
Eğer gelirse sabaha kadar sürerBize denk gelmesin de hala gelmedi
Biri de benim dimi 🥴🥴Eyvallah sevgiden cok saygi duydugum iki uc kisiden birisin
Var ol
Yok sürmez gibi,,normale döndü biriki siteEğer gelirse sabaha kadar sürer
Soru sormak ile olsayydi herkese evet derdik muhabbet ile oluyor oBiri de benim dimi 🥴🥴
Demek öyle seni gidi hain jdkslsSoru sormak ile olsayydi herkese evet derdik muhabbet ile oluyor o![]()
Kesene bereket dost,,ekmeğine sağlık,,Sirayla atiyorum