- 12,143
- 6,622
- 113
Ssler mevcut isteyene atabilirim
Değişik biri ona şaşıyorumBen 1 kere adamin rolünü takip ettim geçenlerde onda da odul atti
Manava firina kasaba borcun var ama gidip huzurevine bağış yapiyonBen 1 kere adamin rolünü takip ettim geçenlerde onda da odul atti
AhahahhsjsjdManava firina kasaba borcun var ama gidip huzurevine bağış yapiyon![]()
Senden para aldi sana vermiyor rol açıp millete veriyor dogrumuManava firina kasaba borcun var ama gidip huzurevine bağış yapiyon![]()
Doğru ve eksik ben dahil bildiğim 4 kişi varSenden para aldi sana vermiyor rol açıp millete veriyor dogrumu
Diğer 4 kişi kim yalancı herif cebimde kuruş param yoktu inanmadın tehdit ettn sonra elime para geçince gel atayım dedim istemiyorum hakkım helal değil dedin tüm arkadaşlarını üstüme saldın tehdit ettin bunları da söyle beni bilen biliyor kumda oyna.Doğru ve eksik ben dahil bildiğim 4 kişi var
Ss ile konuşalım miDiğer 4 kişi kim yalancı herif cebimde kuruş param yoktu inanmadın tehdit ettn sonra elime para geçince gel atayım dedim istemiyorum hakkım helal değil dedin tüm arkadaşlarını üstüme saldın tehdit ettin bunları da söyle beni bilen biliyor kumda oyna.
Ben seninle muhattap olmuyorum ne halin varsa gör beni bilen biliyor paranı atıyordum istemedin tehdit ettin arkadaşlarını üstüme saldın sen de bu kadarsın ben sana yanlış yapmadım hadi yoluna.Ss ile konuşalım mi
Sana hakkım helal değil dedin para istemiyorum dedin ve defoldun gittin almadın parayı yalan mı şimdi neyi konuşup duruyorsun?Borc aldığın günün ertesinde iban attim sende duruyor, sırf laf olsun torba olsun gösteriş olsun diye İban atmıyor dedin ama borcun ertesi günü dmde ibanim duruyor