- 10,818
- 4,973
- 113
Şansımız bol olsun ne diyelimDmden yazdım cevap vermedi ,iki senin olsun o vakit, arz talep ilişkisi kimse alınmasın istedi verdik![]()
Şansımız bol olsun ne diyelimDmden yazdım cevap vermedi ,iki senin olsun o vakit, arz talep ilişkisi kimse alınmasın istedi verdik![]()
Bol sans2.siradaki arkadaş senin kupon ses ver
Dağıtım ise bende varım kanka sözün vardıDmden yazdım cevap vermedi ,iki senin olsun o vakit, arz talep ilişkisi kimse alınmasın istedi verdik![]()
Çevirelim sonucu atalım 250 üstü gelirse senin payı da atalım bu kupon geldiğinde4 TL den veriyor bazen 600-700 verdiği oluyor inşallah spine girer
Tmm işte sıradayım ozamana kadar para bitmezseİlk sayfada yoksun asagilarda olmalisin![]()
1000 çıksın yanar 😂Çevirelim sonucu atalım 250 üstü gelirse senin payı da atalım bu kupon geldiğinde
İnşallah çok çevir bana hiç spin gelmiyor sürekli 50 frebet eskiden geliyorduÇevirelim sonucu atalım 250 üstü gelirse senin payı da atalım bu kupon geldiğinde
Ulan ne sözüm var ss at rollde atarım demişimdir en fazlaDağıtım ise bende varım kanka sözün vardı
Çeviriyorum şimdi geliyorum1000 çıksın yanar 😂
Dm den dedin ya kuzenim falan .... Yazmıştın kanka 😄😄😄Ulan ne sözüm var ss at rollde atarım demişimdir en fazla
5 dk ya başlıyorÇeviriyorum şimdi geliyorum![]()
Dedim ya para gelmedi diyeDm den dedin ya kuzenim falan .... Yazmıştın kanka 😄😄😄
Milli ara var galibaOyun oynanmıyor ki
Dediğini yapmıştım ama bro 😔😔Dedim ya para gelmedi diye
3.lük için adayım kimse yoksa 😀Dmden yazdım cevap vermedi ,iki senin olsun o vakit, arz talep ilişkisi kimse alınmasın istedi verdik![]()
Bol şanslar144 tl verdi bahyettin onu da aynı maça tekrar girdim
Bolşans144 tl verdi bahyettin onu da aynı maça tekrar girdim