Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ali KOÇ kimdir ?

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
753C602E-0195-43DF-A2E7-8B71A8BD95BE.jpeg 1967 yılında dünyaya gelen Ali Koç, yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi’nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürdü.

İş hayatına 1990’da American Express Bank’ta Yönetici Yetiştirme Programı ile başladı ve 1992-1994 yılları arasında Morgan Stanley Yatırım Bankası’nda Analist olarak çalıştı.

1997 yılında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu bünyesinde Yeni İş Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başlayan Koç, 2010 yılına kadar Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulundu.

30 Ocak 2008’den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Y. Koç, Şubat 2016’dan bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir.

1997 yılından bu yana Ford Otosan Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta olan Ali Koç, 10 Aralık 2012 tarihinde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ali Yıldırım Koç, aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Finansal Hizmetler, Koç Sistem, Koçtaş, Otokar, Otokoç, Setur ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini üstlendi. Bu görevlerine ek olarak, Türkiye'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için, URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği’nde Başkan, Endeavor Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK’de Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevlerini de üstlendi.

Koç ayrıca Harvard Üniversitesi, Bank of America ve CFR’da Global Danışma Kurulu Üyesidir.

Öğrenim bilgileri
Harvard Üniversitesi, Boston, Massachusetts, A.B.D. - İşletme Fakültesi, Master

Rice Üniversitesi, Houston, Texas, A.B.D. - İşletme Fakültesi

Harrow School, Londra, İngiltere - Matematik, Ekonomi ve Coğrafya yüksek derece

ozkonak50

Üye
Yeni Üye
26
1
3
azizin bi zamanlar köpekliğini yapmış sonrada 'lan ben köpek değilim insanım ' diyip başkanlıgına adaylıgını koyan zengin birisi

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
azizin bi zamanlar köpekliğini yapmış sonrada 'lan ben köpek değilim insanım ' diyip başkanlıgına adaylıgını koyan zengin birisi
Bu şekilde milleti tahrik ederek bir yere varamazsın dostum yanlış yoldasın. Birisi çıkar ağır bir küfür eder kaldıramazsın.

ozkonak50

Üye
Yeni Üye
26
1
3
DOSTUM klavyeden edilen ergence küfürler bana dokunmaz yolumun doğruluğunu yada yanlışlığını sen sorgulayamazsın varsa aranızda yiğit klavyesini bırakır ve karşıma çıkar :)

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
DOSTUM klavyeden edilen ergence küfürler bana dokunmaz yolumun doğruluğunu yada yanlışlığını sen sorgulayamazsın varsa aranızda yiğit klavyesini bırakır ve karşıma çıkar :)
Tabi nerede oturuyorsun

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
50 neresi Nevşehir miydi, özelden yaz bende Ankaradayım klavyemi de Yanımda getirecem..

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
sizede mi koydu medyada gundemde cumhurbaskanlıgı secımını gerıde bırakarak popüler haber olması ozkanak :D

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
Ali koçsa biz çobanız bakalım ali koç kac tane gsnin şampiyonluğunu gorucek :D ;)

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,174
537
113
eren ambiti gibisin kımın yanlısını soylesek o yanlısa eslık etmeye destege gelıyosun aq. bıkmadın benim seni bozmamdan