- 1,130
- 494
- 83
Kardeşim çeken çekiyor Banka gibi bu site endişe etmenize gerek yokKonusu açıldı 2 3 kişiye verip kalana ip diyor dostum.
Alfa zaten yıllardır kendini kanıtlamış kardeşim.
Full VİP oyuncu
Kardeşim çeken çekiyor Banka gibi bu site endişe etmenize gerek yokKonusu açıldı 2 3 kişiye verip kalana ip diyor dostum.
Kanka az mola ver, canlı destekte kuyruk olmuş adamlar seni bekliyor git ordan bilgi ver millete. Yorma burda kendiniDeneme bonusundan çekim yapamadın die site kötü olmaz komik olmayın ya
Açıkla ne oldu dostŞikayet açıyorum admiler siliyor destek başlığı altına yazıyorum yine siliyorlar sanki sponsorlarina iftira atmışız yaptıklarını ssler ileburada söylüyoruz adamlar bize ne muamele yapıyor adminler paso yazılarımızı siliyor. Değerli adminlerim O sponsorlar başka bir şey için buraya sponsor değil ben ve benim gibi buradaki bütün üyeler olduğu için sponsorlar. onları kollamaya calisacaginiza üyelerinizi savununun uyleriniz olduğu sürece onlar size mecburlar zaten
Kardo burada forum'da 50 TL deneme başlığında gördüm siteye girdim denemeyi talep ettim onaylandı 50 TL tek bir oyuna girdim 700 TL yaptım minimum 200 maksimum bindi çevrim yatırım şartı yok çekim verdim 3 defa iptal edildi kısa bir süre sonra tekrar çekim verin denildi belli aralıklarla 3 defa çekim verdim üçünde de iptal edilip kısa bir süre sonra tekrar verin en sonunda hesabını kitlediler canlı desteğe bağlandım önce Fruad ekibimiz bonusu suistimal ettiğinizden hesabınızı sildi denildi ben tek bir oyunda oynadığımi oyunda freespin satınalımı bile yok sadece farmdan nasıl suistimal etmiş olabilirim dedikten sonra çark attı bu defa bilmem falan tarihten önce üyeliğiniz varmış sonraki üyeler içinmiş denildi hesabım silindi talep ediyorum bonusu veriyorlar oynuyorum kazanıyorum çekim veriyorum önce suistimal ettiniz deniliyor sonra bonusumuz falan tarihten sonraki üyeler için deniliyor hesabım siliniyor bunu ss'lerle beraber paylaşıyorum adminler siliyorAçıkla ne oldu dost
İşlerine geldiği gibi davranıyor bu site dost betboxla aynı bana da vermediler ip dedilerKardo burada forum'da 50 TL deneme başlığında gördüm siteye girdim denemeyi talep ettim onaylandı 50 TL tek bir oyuna girdim 700 TL yaptım minimum 200 maksimum bindi çevrim yatırım şartı yok çekim verdim 3 defa iptal edildi kısa bir süre sonra tekrar çekim verin denildi belli aralıklarla 3 defa çekim verdim üçünde de iptal edilip kısa bir süre sonra tekrar verin en sonunda hesabını kitlediler canlı desteğe bağlandım önce Fruad ekibimiz bonusu sütü ihmal ettiğinizden hesabınızı sildi denildi ben tek bir oyunda oynadığım oyunda freespin satın alımı bile yok sadece farından nasıl suistimal etmiş olabilirim dedikten sonra çark attı bu defa bilmem falan tarihten önce üyeliğiniz varmış sonraki üyeler içinmiş denildi hesabım silindi talep ediyorum bonusu veriyorlar oynuyorum kazanıyorum çekim veriyorum önce suistimal ettiniz deniliyor sonra bonusumuz falan tarihten sonraki üyeler için deniliyor hesabım siliniyor bunu ss'lerle beraber paylaşıyorum adminler siliyor
Kardo sitelerin bu hareketlerine alıştıkda insanın zoruna giden bu muameleye maruz kaldığında gelip burada şikayet açıyorsun sponsoru şikayet etmek yasak deniliyor destek başlığı altında dile getirin deniliyor destek başlığı altında yazıyorsun adminler oradan da siliyor bu insana onları sildiği 700'den 700 kat daha fazla koyuyorİşlerine geldiği gibi davranıyor bu site dost betboxla aynı bana da vermediler ip dediler
Deneme bonusu için site kötülenmez.kazanın bakalım 1.2 MİLYON. ödemezse yazın bana ben hesaptan atayımKonusu açıldı 2 3 kişiye verip kalana ip diyor dostum.
Bunlar hep böyle yapıyor zatenNe boş yaptın lan teneke site adamıymışsınız yıllardır oynadığım aktif site dediğin güvenilir site dediğin 700 TL için 3 seferdir kıç atıyor birazdan tekrar dene diyor en sonunda hesabı kitlediler al ekran görüntüleri de ss'leri de burada nerede demişsin ya şimdi ben de sana diyorum sen site elemanı mısın bu dolandiricilari böyle savunuyorsun
Yaparlar kardo yaparlar niye yapmasınlar,ben olsam ben de yaparım. ben üyeye bu muameleyi yaptığımda üye gidip forumda şikayet açamayacaksa, şikayetçi olduğu konu sponsordestek başlıkları altında örtülenecekse hatta orada da ss'lerle paylaşım yapıp benim diğer üyelere böyle muamele yapmamı engellemeye celistiginda oradan da silinecekse yorumlari ben o üyelere daha neler neler yapardım bunlar az bile yapıyor bize suc onlar da değil de boş ver şimdi lafların ucu dokunduğunda Ban yemeyelimBunlar hep böyle yapıyor zaten
Kanka o site bu site değil 😅 Betco da Alfa dan başka hiçbi site kalmadı buna emin ol 😅Sporda iki üç defa kazanın hemen nb yapiyorlar
ya sende ülkeni bu kadar savunmadın mk site adamı olduğunu kör bile anladıKanka o site bu site değil 😅 Betco da Alfa dan başka hiçbi site kalmadı buna emin ol 😅
Yazmim Yazmim diyorum ama yazmamak elde değil adamlar daha deneme bonusu vermeye aciz kim neden güvensin birde milyon Ödemiş he öder bekle sen anında hesap kapatırKanka o site bu site değil 😅 Betco da Alfa dan başka hiçbi site kalmadı buna emin ol 😅