- 2,971
- 1,211
- 113
canlıya tatlı sözcükler söyledim senın paylaşımını gönderdimBeyler üye olmayın dümen site çekim verdim engellediler hemen konut kilit @Shellac
canlıya tatlı sözcükler söyledim senın paylaşımını gönderdimBeyler üye olmayın dümen site çekim verdim engellediler hemen konut kilit @Shellac
Sabahtan belli sövüyorum yoruldumcanlıya tatlı sözcükler söyledim senın paylaşımını gönderdim
Sen bana 200 at ben sabaha kadar soveyim senin yerineSabahtan belli sövüyorum yoruldum
Diyorum iban at ben sana 5 k atayım kapat siteyi
Mevzu 1 k da değil ki neymiş çoklu üyeliğim varmış 3 dakika önce üye oldum diyorum ne diyor sırf ödememek için
10 kişiden 1 ne veriyorBu arada bende üye oldum aldım bonusu ip demedi arkadaslar
Bu site Hilton ve betboxun yan sitesi brader sen ne diyorsun?Hayatları kolpa 3 tane velet açmış işte arkadaşlar aman dikkat edin yarın başınız ağrır uzak durun
😂😂Bana kimlik bilgileri hatalı dedi vay anasını nasıl iş 32 yaşındayım 1bin tane siteye üye olmuşum kimlik bilgilerimi gözüm kapalı yazıyorum oruspu çocuklarınin sitesine üye olmayı olmayin
odedimi300 çekim verildi
paratim verdim hvale çek dediler gönderir bunlar 5 dk yaodedimi