- 171
- 48
- 28
Hangi siteBende 500 TL nakit var isteyen yarinyariya gelsin deneme bonusu davet bonusu
Hangi siteBende 500 TL nakit var isteyen yarinyariya gelsin deneme bonusu davet bonusu
Durum neçekimi reddedip banka havale ile verin dendi verdim gelirse yazarım
Öder sağlam siteçekimi reddedip banka havale ile verin dendi verdim gelirse yazarım
La arkadaş ne saglami adam daha deneme bonusunu vermiyor ne Anlatiyon senWifiden denemeyin şuan genel bır kaç sitede de giriş sorunu yaşıyorum kavbet falan çoklu ip diyor giriş yaptırmıyor alfa bu arada çok sağlamdır degerlendirin öder hemen
Aynısını bana yaptı şimdi düzeltme için canlı desteğe bağlanın yazıyor baglaniyorum bişey yapamayız diyor az önce bı arkadaş yazdı bu site sağlam öder nerden biliyon bin lira parayı ödüyor sağlam.oluyor o kişiler bilmem şu site sağlam felan filan 300 500 ödüyor ondan iyisi olmuyor kazanıyor 10 bin cekemiyor hesabını kapatiyorlar sonra ah vay oraya buraya yaziyor hiç acımıyorum hakediyorsunuz gerçektenBana kimlik bilgileri hatalı dedi vay anasını nasıl iş 32 yaşındayım 1bin tane siteye üye olmuşum kimlik bilgilerimi gözüm kapalı yazıyorum oruspu çocuklarınin sitesine üye olmayı olmayin