Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Alexander Isak Liverpool'da 150 Milyon Euro ile Premier Lig Tarihinin En Pahalı Transferi Oldu

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Ugurcana 30 mılyon saglam kazık yedi gs .saçma acele transfer oldu ama sağlam kazık. Mert günok ugurcandan iyi kalecidr
30 degıl 20 artı 5 de bonus maas 3 mılyon ayrıca ugurcan mertden daha ıyı 1 2 senedır kurtarıs vs ıstatıslıklerı zırvede toplam malıyet maasla 35 40 ve 7 sene kalıyı goturur 36 yasına kadar fener sadece edersona 10 mılyon maas 4 senelık 15de bonservıs verdı 55 60 bandında maksımum 4 sene kullanabılecek

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Valla bu sene ki gibi transferler iyice tadı kaçtı
Fener edersona 10 duran 20
GS gidip Uğurcan a 25 falan vermesi akıl makil almaz
Madem Uğurcan kaçan 10+15 e bir iki ay önce alınırdı
Valla bizim bu takımlar yönetenler net bunalrin hesabını vermeli
Yada bu tanasferlin bilançosunu yapanlar cebinden versin
Bu kadar vizyonsuzluk olamaz

Yada devlet el atsın maksimjm 3-5 milyon maaş verebilirsiniz desin
Bu işin sonu çok kötü

Benfica bu sen 3-4 oyuncu aldı toplamaliyeti fenerin Kerem maliyetine eşit ve bu adamlar şampiyonlar Ligi'nde
Gerçekten çok söylenecek şey var ama boşuna fayda yok
kardesım durana 25 e kıraldı fener 1 senelık ederson 32 yasında 15 bonservıs 10 mılyon maas bagladı 4 yıldan 55 60 a gelıyor malıyet ve 4 sene kullanıcak maksumum ugurcanı 7 sene kullanıp 35 40 maal oldu bence yıne fazla ama edersona kıyasla daha ucız ve mantıklı

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Valla bu sene ki gibi transferler iyice tadı kaçtı
Fener edersona 10 duran 20
GS gidip Uğurcan a 25 falan vermesi akıl makil almaz
Madem Uğurcan kaçan 10+15 e bir iki ay önce alınırdı
Valla bizim bu takımlar yönetenler net bunalrin hesabını vermeli
Yada bu tanasferlin bilançosunu yapanlar cebinden versin
Bu kadar vizyonsuzluk olamaz

Yada devlet el atsın maksimjm 3-5 milyon maaş verebilirsiniz desin
Bu işin sonu çok kötü

Benfica bu sen 3-4 oyuncu aldı toplamaliyeti fenerin Kerem maliyetine eşit ve bu adamlar şampiyonlar Ligi'nde
Gerçekten çok söylenecek şey var ama boşuna fayda yok
bak oshımenı cl de 1 sene 3 4 gol atsın guzel performans versın 60 70 e rahat satarsın zarar etmeden

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
kardesım durana 25 e kıraldı fener 1 senelık ederson 32 yasında 15 bonservıs 10 mılyon maas bagladı 4 yıldan 55 60 a gelıyor malıyet ve 4 sene kullanıcak maksumum ugurcanı 7 sene kullanıp 35 40 maal oldu bence yıne fazla ama edersona kıyasla daha ucız ve mantıklı
Ya dostum boş muhabbet yapmayalım eğri oturup doğru konuşalım biz ya en başından Uğurcan i takil olup alsaydık maksimkm 15 e biterdi kesinlikle 20 falan olmazdi
Bizim yönetim tamamen dangalak dolu
Cuesta geçen sene acele ile alındı adam müzmin sakat Moskova alması vasgo bile kiralık aldı eğer sakatlaik gecemesse alamayacaz demişler
Kim veriyor bunun hesabını kimse
Bu tam vizyonsuzluk
Ben sana soyelyyim bizimkiler yine osimhen gibi olurmu diye düşündüler kaleci için ama dangalik burda binde bir olur o iş
Listen olur 1 alamadım mi 2 ciye bakarsın Eylül biri beklemessin

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Ki bana sorarsan sane ederson işte kerem duran asensio hatta İlkay Hakan ben böyle transferlere çok karsiyim bizim acilen Benfica monaca vs gibi takimalri örnek almamız lazim
Benfica aldığı toplam oyuncu maliyeti diyorum ya Kerem in maliyetinden az
Keza maaş konusunda da
Bir kaç yıl Avrupa'da başarılı olamaZssin ama bir sistem oturur
Ya 5-6 milyon Euro falan korkunç paralar bunalr normallesti 10-12 Lee havada uçuşuyor
Yabancı sınırı su bu sürekli konulacagina maaş skalası olsun maksimum 3-5 verilsin
Sonra oyuncu satamiyoruz satamassin tabi

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,473
2,337
113
30 degıl 20 artı 5 de bonus maas 3 mılyon ayrıca ugurcan mertden daha ıyı 1 2 senedır kurtarıs vs ıstatıslıklerı zırvede toplam malıyet maasla 35 40 ve 7 sene kalıyı goturur 36 yasına kadar fener sadece edersona 10 mılyon maas 4 senelık 15de bonservıs verdı 55 60 bandında maksımum 4 sene kullanabılecek
33+3 milyon 🤣