Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatılmayı Aşamıyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
566
113
S. Et boş işlerle uğraşma kumar oynamaya devam et para herşeydir

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Aldatılmak derken ilişki mi yaşamış görüşmüş mu?
Sen ansil öğrendin
Aşk meşk gelip geçici şeyler neticede de merak ettim
Bu dünyada mutluluğun zirvesi çocuktur çocuk sahibi olmaktır gerisi boş
Evli biri olarak söylüyorum
mesajlarini gordum, gosteren cocuk da aldattıgı kisiydi cok gururum kırıldı bi konuda anlasamamıslar ihale bana patladı, ilk bas yalanladı kız sonra hata yaptım falan demeye baslayınca tum umudumu kestim

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,573
1,265
113
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum
Yapma kardesim ben neler neler yaptim sevdigim icin emin ol belki 2 gun sonra tekrar donup "ben hala seni cok seviyorum" bile diyebilir ama sakin... Ben ne fedakarliklar yaptim aldim karsima acik acik konustum yurutebilelim bu isi diye hepsi bos.

Karakter meselesi bu, sen delikanliymissin ki hala acisini yasiyorsun ancak gececek zamanla yokluguna alisiyorsun ara ara aklina geliyor sonra Sövüp geciyorsun. Kıymetini bilmediyse onun kaybidir, kendimin neler yaptigimi anlatsam agzin acik dinlersin ama gereksiz

Biraz acini yasa, ne insanlar aldatiliyor, klise olacak ama Adriana Lima'nın bile aldatildigi su dunya da bu is, tiple, sevgi ve imkanla olmuyor, karakter meselesi hersey

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
mesajlarini gordum, gosteren cocuk da aldattıgı kisiydi cok gururum kırıldı bi konuda anlasamamıslar ihale bana patladı, ilk bas yalanladı kız sonra hata yaptım falan demeye baslayınca tum umudumu kestim
Kızların sevilicek kalbi yok kendimkinden biliyorum benim durumum herkesinden daha kötü ama yazamıyorum elimde silah olsa çoktan o hatayı yapmıştım insanın yaşama hakkını hevesini herşeyini alanlara lanet olsun. Genel olarak bakınca sevse hata yapmazdı size bakıcak yüzü yoksa yakalandığı içindir mahçubiyetten, sizi sevdiğinden değil. Bende kaldıramıyorum ailemle yaşıyorum tek yaşasam durmadan ağlardım aile evinde rahat değilim şuan bile bunu yazarken hafiften gözüm doluyo ama engel olmam lazım. Bütün kötü insanlara lanet olsun umarım en yakın zamanda onlardan daha önce ölürüz

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Ne var ki bunda bende başkası ile ilişki yaşadı sanıyorum
Çok normal belli bir seviye ilerisi yoksa
Yani şu devirde çok normal
Ama ilişki yasadiysa başka konu
Tabi senin yerine kendimi koyuyorum kötü durum ne olursa olsun her insan kaldiramayabilir üzüldüm adına
Ama yapacak birşey yok bu devir gerçekten kötü bu konuda

Eroolk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
46
28
Dost rabbim yardımcı olsun çivi çiviyi söker alemlere ak

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Ne var ki bunda bende başkası ile ilişki yaşadı sanıyorum
Çok normal belli bir seviye ilerisi yoksa
Yani şu devirde çok normal
Ama ilişki yasadiysa başka konu
Tabi senin yerine kendimi koyuyorum kötü durum ne olursa olsun her insan kaldiramayabilir üzüldüm adına
Ama yapacak birşey yok bu devir gerçekten kötü bu konuda
ilişki yaşamışlar hocam sadece duygusal değil fiziksel aldatma da var

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,082
13,763
113
Yapma kardesim ben neler neler yaptim sevdigim icin emin ol belki 2 gun sonra tekrar donup "ben hala seni cok seviyorum" bile diyebilir ama sakin... Ben ne fedakarliklar yaptim aldim karsima acik acik konustum yurutebilelim bu isi diye hepsi bos.

Karakter meselesi bu, sen delikanliymissin ki hala acisini yasiyorsun ancak gececek zamanla yokluguna alisiyorsun ara ara aklina geliyor sonra Sövüp geciyorsun. Kıymetini bilmediyse onun kaybidir, kendimin neler yaptigimi anlatsam agzin acik dinlersin ama gereksiz

Biraz acini yasa, ne insanlar aldatiliyor, klise olacak ama Adriana Lima'nın bile aldatildigi su dunya da bu is, tiple, sevgi ve imkanla olmuyor, karakter meselesi hersey
Acirsan acınacak hale düşersin açık ve net

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
132
43
İlk aldatılan sen değilsin sonda sen olmayacaksın. Spora yazıl 1 ay sancılı bir spor olur gücsüz özgüvensiz hissedersin sonradan alışırsın en azından iki yıl sonra güzel bir vücudun olur ama bunların hiçbirini o kız için yapma görürsen tüm çirkefliğinle yanından geç göz devirme iğrenç bak ona