Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatılmayı Aşamıyorum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Yaşını bilmiyorum ama en fazla 35 inden sonra bu haline gülüp geçeceksin.Yanlis olduğunu anladigin için.Deger hak etmeyen birine , hatta nefret edilmesi gereken birine hâlâ bağlı olduğun için.Bu söylediklerimi yaşarsak ve yine forumda olursak söylediğim vakitte bana hatırlatırsın.Ve bu durumu bu platformda cozmen imkansız hatta daha kötü olur, yanlış yönlendirmeler yapılmasın.İlacla değil işini iyi yapan bir psikolog ile iletişime geçmen şart

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
kardeşim senin gibiler için en iyi ilaç fitness salonlarıdır. oraya bi git bak yarısından çoğu senin gibi kişiler. iyi geliyor emin olabilirsin, tecrübeyle sabit. onun dışında zaman her şeyin ilacı.

e3406s

Üye
Yeni Üye
35
30
18
Asla ama asla kapalı alanlarda kalma . Dışarıda gez . İnsanların arasına karis . Yanlız kaldigin an bu durum artarak devam edecek çünkü . Bunun en güzel ilacı sosyalleşmek . Arkadas cevrenle ailenle bol bol vakit geçir . Geçecek biraz daha zamanı var 😎

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Yaşını bilmiyorum ama en fazla 35 inden sonra bu haline gülüp geçeceksin.Yanlis olduğunu anladigin için.Deger hak etmeyen birine , hatta nefret edilmesi gereken birine hâlâ bağlı olduğun için.Bu söylediklerimi yaşarsak ve yine forumda olursak söylediğim vakitte bana hatırlatırsın.Ve bu durumu bu platformda cozmen imkansız hatta daha kötü olur, yanlış yönlendirmeler yapılmasın.İlacla değil işini iyi yapan bir psikolog ile iletişime geçmen şart
tabiki böyle bir şey herhangi bir platformda çözülmez ama en azından beni umursayan insanlar sayesinde yalnız hissetmiyorum

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Dostum, her erkeğin başına gelebilecek bir durum. Şuanda yaşadığın travma sadece güvendiğin ve asla beklemediğin bir yerden aldığın darbeden kaynaklı. Unutma seni öldürmeyen her darbe seni daha çok güçlendirecektir. Bu bulunduğun durumdan kurtulman sadece Zaman ile gerçekleşecek. Zaman insana herşeyi unutturuyor daha doğrusu kabulleniyorsun. Sana vereceğim tek tavsiye şu, içine atma gerek ailen ile gerek arkadaşların ile rahat rahat konuş ve çekinmeden şöyle de:

O.... ya 3 senemi verdim beni aldattı vay mq de gülerek bu konuları konuş. 5 para etmez bir insan için kendini üzmeye değer mi?

Ya evlenmiş ve canından çok sevdiğin bir evladın varken seni aldatmış olsaydı?

Verilmiş sadakan varmış Allah'a emanet.

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
tabiki böyle bir şey herhangi bir platformda çözülmez ama en azından beni umursayan insanlar sayesinde yalnız hissetmiyorum
Askerde terk edilmiştim bende göt kadar kulübede tuşlu telefona gelen 1 sms 3 yıllık ilişki bitti gitti ertesi gün kalktım mıntıka yaptım paşa paşa geçiyor aşkın da acısı dert etme demicem bol bol dert et üzül ama geçeceğine emin ol ve seni aldatan biri için kendini yıpratma sen kendi verdiğin emeğe üzül hala seviyorum diyorsun sakın o kadar küçülme seviyorsan bile söyleme bazen bazı şeyleri kendine bile itiraf etmemen lazım kardeşim bu da onlardan biri kendine kıymet vermeyen her zaman kıymet verecek birilerini arar bırak kıymetini hak eden biri bulsun seni, zorla birilerine kıymet verme sonra kaybetme korkusundan nefes bile alamazsın o da böyle aldatsa bile hala sevmene sebep olur bu kendine yapacağın en büyük haksızlık kardeşim

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
466
83
Amin hocam teşekkür ederim yaşım 22 daha daha gencim önüme illaki niceleri çıkacak ama neredeyse beraber büyüdüğüm birisinden kopmak çok zor
Kanka o seni aldattiysa bunu senin ödül olarak görmen lazım kendine konduramaman çok normal ama gerçek tektir o seni hiçe saymış 5 dakikalık zevk için tüm yaşantınızı anılarınızı hiçe saymış. Hayata dön bak neler var neler ne hayatlar var üzünülecek en son şey için üzülmeye gerek yok hakkımızda hayırlısı olsun

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Video
Aldatmak aldatılmak
Konunun en safiyane özetidir alttaki foto ve video

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Allah'ın sevgili kulusunki değmez bir insandan kurtulmuşsun ya onunla evlenip aldatırsaydin daha kötü olurdu ya kendini öldürecektin yada onu demekki Allah seni seviyorki erkenden sana yüzünü gösterdi ayrıldığına sevinmelisin ve git 2 rekât şükür namazı kil

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
183
43
Affettin gibi yap. Başka kadını yatakta s.... bunu çağır gelsin görsün seni. Ez onu sana yaptığıyla al intikamını. Hemde anlasın dünyada ondan başka a.cik. oldugunuda

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
699
113
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
yanlıs anlamada bence cok ıyı olmus aldatılman belki ileridede olucak cocuk vs olunca o zaman dahada koyardı hıc bıseye uzulme her şeyin daha güzeli vardı nasibin değilmiş

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
699
113
özgüvenin gitmesim bak bu sasırtmaz altaddıgı kısı senden her yonden daha kotu kısıdır yarın onuda aldatır bazı kadınların mayasında var malesef

Burhan38

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
76
18
8
Yenisini bul eskisini unutursun

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Birkez aldatan insan yine aldatır. Sana gerçekten sadık deger veren saygı duyan birisi olsa bunu yapmazdı. Sana saygı duymayan sevmeyen insana dönüp bakma bile. Daha yaşın çok genç yarın bir başkasını sevdiğin zaman aklına bile gelmeyecek o yüzden hayatını yaşa doyasıya..

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Geçmiş olsun dostum kötü bir durum ama boşver sıkma canını karşına daha iyileri mutlaka çıkar emin ol bende çocukluk aşkım vardı köyde 10 sene beraber olduk lanet olası babası vermedi zorla gitti başkasıyla evlendi evlendirdi şuan kız evli ama halen konusuyoruz birlikte oluyoruz yapacak bişey yok
rajona sığmaz yaptığın ama namus namustur. Milletin namusuyla oynarsan seninde ilerde namusunla oynarlar. Kusura bakma

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,091
13,764
113
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum
Kendini düşürme

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,091
13,764
113
Geçmiş olsun dostum kötü bir durum ama boşver sıkma canını karşına daha iyileri mutlaka çıkar emin ol bende çocukluk aşkım vardı köyde 10 sene beraber olduk lanet olası babası vermedi zorla gitti başkasıyla evlendi evlendirdi şuan kız evli ama halen konusuyoruz birlikte oluyoruz yapacak bişey yok
Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma yoksa.mermiyi yersin