Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatılmayı Aşamıyorum

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Kendini küçük düşürme, seni kaybettiğine pişman olsun

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
134
52
28
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Kardeşim ruhsal çöküntü yaşıyorsan selectra kullan aynısı bende de vardı ayrılığı kaldıramadım 1 senedir beter durumdaydım takı kullanana kadar yararı ise hiçbir şeyi kafaya takmiyorsun mutlu hissediyorsun ve olağanüstü özgüven veriyor kullanmadığın cümleler çıkıyor ağzından tabi doktor değilim ama benzer sıkıntıyı yaşadığım için İLAÇ kullanacaksan selectra kullan derim ilaç ile tedavi olmak istiyorsan yok ilaç olmaz diyorsan da yeni ortamlara at kendini zor olur isteksiz olursun ama en azından kafan dağılır zamanla unutursun

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kimse forumda sana yardım edemez. Terapi al. Ben 10-11 senede anca atlattım. Terapi almadım.

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Kardeşim ruhsal çöküntü yaşıyorsan selectra kullan aynısı bende de vardı ayrılığı kaldıramadım 1 senedir beter durumdaydım takı kullanana kadar yararı ise hiçbir şeyi kafaya takmiyorsun mutlu hissediyorsun ve olağanüstü özgüven veriyor kullanmadığın cümleler çıkıyor ağzından tabi doktor değilim ama benzer sıkıntıyı yaşadığım için İLAÇ kullanacaksan selectra kullan derim ilaç ile tedavi olmak istiyorsan yok ilaç olmaz diyorsan da yeni ortamlara at kendini zor olur isteksiz olursun ama en azından kafan dağılır zamanla unutursun
selectra ve lustralin etken maddesi aynı hocam, ikisi de sertralin bende şiddetli mide ağrısı yapıyor

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Kimse forumda sana yardım edemez. Terapi al. Ben 10-11 senede anca atlattım. Terapi almadım.
yalnız hissetmiyorum forumdakiler sayesinde 18 yaşından 40 50 yasındakiler bana yardım edebiliyor sağolsun hepsi

kaptannnnn06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
63
28
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum
Allah'ın sevdiğin kulusun hala isyan ediyorsun hadi evlendin başına böyle bir şey geldi veya çoluk çocuk sahibi olunca böyle bir şey gelse ne olacaktı katil olsan ömrüm gitti değmeyecek birine geri dönüşü olmayan bir yol Allah seni korumuş seni yapman gereken tek şey önüne bakman biraz kendinize Sayginiz olsun okulun varsa bitir iş sahibi ol kadınlar iş sahibi arabası evi olana sadık olur bunları hallet kadınlar peşinden koşar zaten en iyileri bitmiş bir adamı anası bile istemez ayrıca sevgilin seni aldatmakla haklı sanki hemen depresyon bittim tükendim öldüm moduna girmişsin zayıf erkekler aldatimaya mahkumdur

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Allah'ın sevdiğin kulusun hala isyan ediyorsun hadi evlendin başına böyle bir şey geldi veya çoluk çocuk sahibi olunca böyle bir şey gelse ne olacaktı katil olsan ömrüm gitti değmeyecek birine geri dönüşü olmayan bir yol Allah seni korumuş seni yapman gereken tek şey önüne bakman biraz kendinize Sayginiz olsun okulun varsa bitir iş sahibi ol kadınlar iş sahibi arabası evi olana sadık olur bunları hallet kadınlar peşinden koşar zaten en iyileri bitmiş bir adamı anası bile istemez ayrıca sevgilin seni aldatmakla haklı sanki hemen depresyon bittim tükendim öldüm moduna girmişsin zayıf erkekler aldatimaya mahkumdur
zayıf erkek ile duygusal erkek arasındaki farkı kaçırmayalım, kac kisi 3 4 yıllık iliskisinde aldatılınca sapasaglam kalabiliyor bunlar zayıf erkek mi hocam. kimse kimseyi aldatmakta haklı değildir

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
510
113
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Kardeşim.kimse vazgecilmez değildir elbet karşına gönlüne göre biri çıkar.cokta umursama

szrozkn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
62
28
Dostum yaşadığın zor bi durum , sana en iyi tavsiye başka birini bul hemen hiçbirşeyin kalmayacak. Kendine geleceksin

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,309
6,589
113
1 sene sonra su yaşadığın şeye güleceksin
Aklına geldiği zaman bir tiksinti gelecek
Gözünde güzel görünen o kadına ben nasıl buna bakmışım aslında pekte güzel değilmiş diyeceksin
Sana güzel gelen herşey çirkinleşecek
Atlatırsın önemli olan tek şey vakit geçirmelik birşey bir süre sonra metabolizman otomatik olarak sindiriyor hepimiz geçtik o evrelerden

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,309
6,589
113
Şimdi özgüven eksikliğin vardır illaki ama bu durumlar geçtikten sonra çok güçlü hissedeceksin kendini
Sende kalp kırmaya başlayacaksın
Sana ileride değer veren kadınları basit bir kumaş gibi göreceksin
Bunlarda yan etkileri olacak ama güçleneceksin

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
bizde derdimiz var sanıyoruz, 9 senelik hikayesi olan biri böyle diyorsa bi bildiği vardır diyorum hocam
Senin takıntın aldattığı kişinin senden daha iyi olması düşüncesi.emin ol herkes aldatıyor kardeşim şenlik bir durum yok yani takma bu kadar yarında onu aldatacak güzel olan şey huydur dış görünüş geçici 35 ine geldimi kimse suratına bakmaz

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,309
6,589
113
Senin takıntın aldattığı kişinin senden daha iyi olması düşüncesi.emin ol herkes aldatıyor kardeşim şenlik bir durum yok yani takma bu kadar yarında onu aldatacak güzel olan şey huydur dış görünüş geçici 35 ine geldimi kimse suratına bakmaz
Aynen katılıyorum
Çok zengini , aldatanıda gördüm
Bir fakirin, zengin birini, fakir biriyle aldattığınıda gördüm.
Güzelin tipsiz ile yakışıklıyı
Yakışıklınında güzeli , çirkine değiştiğini gördüm
Bunlar sendeki eksik değil onlardaki eksik
Bir insanın ardamarı çatlamış ise yapacak birşey olmuyor

kaptannnnn06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
63
28
zayıf erkek ile duygusal erkek arasındaki farkı kaçırmayalım, kac kisi 3 4 yıllık iliskisinde aldatılınca sapasaglam kalabiliyor bunlar zayıf erkek mi hocam. kimse kimseyi aldatmakta haklı değildir
Kardeşim sen benim lafımı dinle işin duygusal tarafını bırak gercek hayata adapte ol erkek adamın başına herşey gelir kadınlara güven olmayacagini yeni yeni öğrenen toy birisin iyi bir gelecek goremesse kadınlar hiç acimiz eskindendi depresyon flan profesyonel hayata adım atmak istiyorsan önüne bakacaksın bir kaç ay acını yaşa üzül ama alışkanlık haline getirme aradan biraz zaman gecssin kadınların iyisini kotusunu taniman çok kolay olacak daha iyi kadınlar çıkacak

kaptannnnn06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
63
28
Sunuda soyleyim sana benim yaş 40 10 sene önce boşandım ev kira bir tane sadece orta halli bir arabam var başka bir şey yok belki inanmasin cevremde etrafimda dönen 7 8 tane patlak dul kadın var ben evet desem beni anında nikah masasına oturtacaklar amaçları iki üç tane çocuklarına sözde babalık yapmak ev gecindermek kukla gibi kullanmak flan filan kadınların ne yapacağını benim yaşıma geldiğin zaman anlarsın gençlik kadar güzel bir şey yok zamanın kıymetini bil muhakkak iş sahibi ol

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Öncelikle artık beraber kalmakmış ıvır zıvır bunları kafandan tamamen sileceksin kankacım. Yoksa o yoldan gittiğinde bulduğun şey hoşuna gitmeyecek. Artık o yok bunu net olarak kafana kazı. Ha yine seversin o ayrı kaç yıllık şeyi silip atamazsın bir anda. Bir şey kullanmana da gerek yok yine düşünecek yine aynı şeyleri hissedeceksin, kullanırsan sadece tepki veremez hale geleceksin yani içinde yaşadıkların veya aklına gelenler gitmeyecek. Bir süre aklından çıkmayacak daha sonra kafanda aslında seni hangi zamanlar hangi yalanlarıyla aldattığı parçalar yerine oturmaya başlayacak. Zaman acıya seni alıştırdığında tekrar önüne bakmaya devam edeceksin. Allah kolaylık versin.

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
1 kumar bagimligin oldugu icin kızı seviyorsan daha cok mutlu ol kendnden Uzak tut
2 yasim 44 suan uni de sevgilim vardi Adanalı ölüp bitiryordum suan adini zor hatırladım
Hayatima giren yaklasik 70 kisi vardir
Günlük aylik yıllık seklinde
O yüzden suan kendine yapiyosun bos yere
Neler gelip gecicek hayatindan once kumardan kurtulmya calis kiz isleri degil

Ygtesr21

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
22
8
Kanka konuşup anlaşarak ayrılsa anlarım ama aldatan birisini kafanda yer edinip en kıymetli varlığın olan zamanını o kişiyle alakalı konuları düşünmek inan bana hayatında ki en boş harcamana eşdeğerdir.