Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatılmayı Aşamıyorum

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,356
7,715
113
Amin hocam teşekkür ederim yaşım 22 daha daha gencim önüme illaki niceleri çıkacak ama neredeyse beraber büyüdüğüm birisinden kopmak çok zor
Sen onu taktık ca kendini birşey zannedip daha çok havalara girecek. Sen onu umursama keyfine bak belki o senin peşinden koşar. Ama bence biten bitmiştir tekrar başladiğı zaman ister istemez bir soğukluk oluyor eskisi gibi olmanın mümkün atı yoktur.

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
sağolun dostlar hepinize teşekkür ederim şuan ilk önceliğim amateme kendi isteğimle yatıp yeşil meretinden kendimi arındırmak, sonrasını da zamana bırakalım

Captain

Üye
Yeni Üye
20
14
3
Aslında aldatmak sadece fiziki olarak biriyle seni aldatması değildir , mesela seni sevdiğini söyleyip aslında sevmiyor olması aldatmaktir.
Seni ilişki içinde yanlız bırakması aldatmaktir.
Bir sürü etkenler vardı hepsi tölere edilir
Ama bir başkası ile aldatması bu biraz onur kırıcı olabilir.

Sen acaba neyi eksik yaptım?
Bende bulmadığı neyi buldu?
Ben nerede yanlış yaptım?

Diye diye uzunca kafanda şeyler kuracaksın kuruyorsundurda. Ama kurma kardeşim
Bir kere aldatan gene aldatır.
Hatta şuanda hayatında olan kisiyide aldatacaktir
İlişkide ilişkilerinden kırmızı cizginin olması lazım.
Durumu toparlamaya çalışmak için iletişime geçmek isteyecektir. Bu belki 3 ay sonra belki 1 sene sonra olacaktır ama olacaktır

O yüzden o gün geldiğinde onu dinleme , ve onsuz bir hayat yaşayabildigini ondan vazgeçtiğini hissettir ona. O gün sen ondan intikamını alacaksın .

Ondan dolayı yeni defterler açmaya bak kendine yeniden geçmiş olsun.

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Aslında aldatmak sadece fiziki olarak biriyle seni aldatması değildir , mesela seni sevdiğini söyleyip aslında sevmiyor olması aldatmaktir.
Seni ilişki içinde yanlız bırakması aldatmaktir.
Bir sürü etkenler vardı hepsi tölere edilir
Ama bir başkası ile aldatması bu biraz onur kırıcı olabilir.

Sen acaba neyi eksik yaptım?
Bende bulmadığı neyi buldu?
Ben nerede yanlış yaptım?

Diye diye uzunca kafanda şeyler kuracaksın kuruyorsundurda. Ama kurma kardeşim
Bir kere aldatan gene aldatır.
Hatta şuanda hayatında olan kisiyide aldatacaktir
İlişkide ilişkilerinden kırmızı cizginin olması lazım.
Durumu toparlamaya çalışmak için iletişime geçmek isteyecektir. Bu belki 3 ay sonra belki 1 sene sonra olacaktır ama olacaktır

O yüzden o gün geldiğinde onu dinleme , ve onsuz bir hayat yaşayabildigini ondan vazgeçtiğini hissettir ona. O gün sen ondan intikamını alacaksın .

Ondan dolayı yeni defterler açmaya bak kendine yeniden geçmiş olsun.
zaten bir başkasının olması asıl özgüvenimi kaybetmemin sebebi sağol hocam

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
478
222
43
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum
Affedersen işte en kötüsü o. Her şey bombok olur. Düşünme sosyal medya hesaplarına bakma. Görmezden gel. En büyük ceza bu olur ona. Affetmeyi aklından geçirme. Affedersen hem sana saygısı biter hemde mutlaka tekrarı olur.

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
998
113
Dostum her şeyi geç düz mantıkla düşün ve sonuçlarını kendinle paylaş kendi kendine konuş ve karar ver en doğrusunu bulduktan sonra emin adımlarla uygulamaya başla gerçekten hayatta her şey geçici bak babam yoğun bakımda 3 haftadır 5 yıllık sevgilim beni aldatma skmde bile olmaz afedersin çünkü asıl olan ailedir.. O yüzden siktir et ailenle vakit geçir bol bol pişmanlıkların olmasın

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
892
113
Dostum her şeyi geç düz mantıkla düşün ve sonuçlarını kendinle paylaş kendi kendine konuş ve karar ver en doğrusunu bulduktan sonra emin adımlarla uygulamaya başla gerçekten hayatta her şey geçici bak babam yoğun bakımda 3 haftadır 5 yıllık sevgilim beni aldatma skmde bile olmaz afedersin çünkü asıl olan ailedir.. O yüzden siktir et ailenle vakit geçir bol bol pişmanlıkların olmasın
hocam kesinlikle aile ile kızı bir tutmuyorum zaten. Aile de kalmadı ki babam göçtü gitti 5 ay önce bi anacığım kaldı o da giderse ben de gideceğim

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
998
113
Affedersen işte en kötüsü o. Her şey bombok olur. Düşünme sosyal medya hesaplarına bakma. Görmezden gel. En büyük ceza bu olur ona. Affetmeyi aklından geçirme. Affedersen hem sana saygısı biter hemde mutlaka tekrarı olur.
Hayatında olan kıçı kırık bir insan önemseme dostum değer verdiğin başka şeylerin üzerine yoğunlaş gerçekten. Biz insanoğlu bazen üzülmeyi seviyoruz saçma da olsa kendi kendimize yaşattığımız bir şey yani ne olacak ki ölüm var ya hayatını yaşamaya devam et flört et insanlarla elbet daha iyi bir insan çıkacaktır karşına.

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
61
18
Amin hocam teşekkür ederim yaşım 22 daha daha gencim önüme illaki niceleri çıkacak ama neredeyse beraber büyüdüğüm birisinden kopmak çok zor
Dostum 50 yaş üzeri değilsen dert etme bunları hayatın keyfini çıkar elbet gönlüne göre biri olur. Bekleyiş olgunluktur

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
998
113
hocam kesinlikle aile ile kızı bir tutmuyorum zaten. Aile de kalmadı ki babam göçtü gitti 5 ay önce bi anacığım kaldı o da giderse ben de gideceğim
Al annenle gez işte dostum elin kızı için bu kadar üzme kendini

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
998
113
Geçmiş olsun dostum kötü bir durum ama boşver sıkma canını karşına daha iyileri mutlaka çıkar emin ol bende çocukluk aşkım vardı köyde 10 sene beraber olduk lanet olası babası vermedi zorla gitti başkasıyla evlendi evlendirdi şuan kız evli ama halen konusuyoruz birlikte oluyoruz yapacak bişey yok
Senin durumun daha sakat dostum yaptığın baya saçma ama ne diyebilirim herkes kendinden sorumlu

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,243
113
Senin durumun daha sakat dostum yaptığın baya saçma ama ne diyebilirim herkes kendinden sorumlu
Kanka sakat makat kız sevmiyo babasinin korkusuyla evlendi kaçırmak istedim korkudan kaçmadı çokta korkak ne yapabilirim

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,141
998
113
Kanka sakat makat kız sevmiyo babasinin korkusuyla evlendi kaçırmak istedim korkudan kaçmadı çokta korkak ne yapabilirim
Valla bilmiyorum dostum ama bu yüzden insanlar birbirlerini öldürüyor öyle bir ülkede yaşıyoruz bence bilmiyorum ama çözümünü bulmanız gerek yani yaptığın hem yanlış hem sıkıntılı boşansın yani madem hala seninle olabiliyor. Bu korkaklık değil gibi geliyor bana sevgi kırıntıları var gibi sadece çünkü seven insan her şeyi göze almaz mı her neyse umarım her şey gönlünce olur dostum

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,535
356
83
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Kanka siktir et gitsin kafaya takma evli olsan napacaktin düşün şükür et bence kalp başka güzeli görene kadar onu sever emin ol

omeerisk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
99
28
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Kral bir kere yapan bir daha yapar, sana yapan başkasınada yapar, kaybettim gözüyle bakma, kurtulmuşum gözüyle bak, kim ne derse desin başlarda zor gelecek ama alışacaksın illaki, insanlar eşlerini, çocuklarını, ailesini kaybediyor ona bile alışıyor, sen sana ihanet edene mi alışamayacaksın. Olay kabullenmekle başlıyor, yaptığı ihaneti ve artık bittiğini kabullen ve önüne bak, kendine uğraşlar bul, karşılaşmak için denk geleceğiniz ortamlar yerine daha farklı yerlerde takılmaya çalış, sonuçta gözden ırak gönülden de ırak derler. İnsan boş kaldıkça düşünler içinde kaybolur gider, o yüzden mümkün olduğunca birşeylerle uğraş

veli38

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
53
15
8
Kardeşim herşeyden önce Allah'a dua et ya öyle bir insanla evlenseydin evliyken aldatsaydı senin yaşadığının bin mislini yaşadım nemi oldu herşeyi kafaya taka taka iş yerinde iş kazası geçirdim ve dört parmağım koptu ruh ve sağlık hastalıklarında 3 ay yattım ve şimdi kafama sıçıyım diyorum sağlığımdan oldum diyorum 39 yaşındayım bu olay 5 sene önce oldu kardeşim bu hayatta tek seveceğin kadın annen olsun iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olan o yani Allah'ın sevgili kuluyum ki onla bir yuva kurmadım gerçek yüzünü gördüm demelisin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,816
4,531
113
Bu dünyada tek önemli olan şey ailedir! 3 aylık çıktığın kız seni aldatmışsa koy gtune gitsin. Üzülmeye degmez

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,904
11,443
113
Dostum erkek veya kadın farketmez bu aşağılık bir harekettir. Evet aşılması çok zor bir durum olsada bardağın en azından dolu tarafından bakmak gerek ki daha büyük yıkımlar oluşturacağı bir evreye gelmeden bu aşağılık insandan kurtulmuş oldun. Senin ezilip utanmani gerektirecek bir şey yok. Hayatına eskisinden daha güçlü devam edeceksin ki asıl ezikliği o yaşasın. Geçmiş olsun