Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aldatılmayı Aşamıyorum

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,361
11,465
113
Günaydın forumdaşlar, aldatıldığımı öğrendiğimden beri yaklaşık 1 aydır cok ciddi bir özgüven kaybı yaşıyorum. uyku düzenim her şeyim mahvoldu kimseyle konusamıyorum bile 3 yıldır beraberdik bu forumdaki coğu kişi yaşca benden büyük insanlar bana nolur akıl verin iştah kaybından dolayı cok fazla kilo verdim her gece aglama krizleri tutuyor mutlu olmak icin tek yaptıgım sey kumar oynamak başka hicbir seyi canım istemiyor. Psikiyatriye gittim bana yazdığı lustral benim midemi bozuyor ve robot gibi yapıyor beni. Yardımınıza ihtiyacım var
Dostum sancılı bi 3 4 ayın var . Kendine aktivite bul hobi gibi. Sosyal olmaya çalış . Kendini kapatma. 3 yıl az değil ama yine de kurtulmuşsun gibi düşün. Belki nasibin değildi Allah kurtardı böyle düşün. Sıkma canını .

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Dostum sancılı bi 3 4 ayın var . Kendine aktivite bul hobi gibi. Sosyal olmaya çalış . Kendini kapatma. 3 yıl az değil ama yine de kurtulmuşsun gibi düşün. Belki nasibin değildi Allah kurtardı böyle düşün. Sıkma canını .
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,486
7,788
113
Geçmiş olsun. Takma kafana. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Her şer de vardır Bir hayır. Yaşın kaç bilmiyorum ama daha karşına niceleri çıkacak. dönüp geçmişe bakınca, bunun için mi üzülmüştüm diyeceksin. Rabbim karşına bir ömür mutlu olacağın birisini çıkarır inşallah. Zaten seni çok seven Birisi olsa her şeye rağmen arkanda dururdu.

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Geçmiş olsun. Takma kafana. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Her şer de vardır Bir hayır. Yaşın kaç bilmiyorum ama daha karşına niceleri çıkacak. dönüp geçmişe bakınca, bunun için mi üzülmüştüm diyeceksin. Rabbim karşına bir ömür mutlu olacağın birisini çıkarır inşallah. Zaten seni çok seven Birisi olsa her şeye rağmen arkanda dururdu.
Amin hocam teşekkür ederim yaşım 22 daha daha gencim önüme illaki niceleri çıkacak ama neredeyse beraber büyüdüğüm birisinden kopmak çok zor

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,124
532
113
imkanın varsa spor salonuna yazılmanı ve yoğun şekilde gitmeni tavsiye ediyorum en iyi kurtuluş yolu bence budur

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
imkanın varsa spor salonuna yazılmanı ve yoğun şekilde gitmeni tavsiye ediyorum en iyi kurtuluş yolu bence budur
sporu da bu olaylar olunca bıraktım zaten gidiyordum en ufak heves kalmadı içimde

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,361
11,465
113
Aynı üniversitede aynı mahalledeyiz 2 3 saat dışarıda olsam illa denk geliyoruz yüzüme bile bakamıyor. ben hala onu cok seviyorum ne kadar enayi gibi de gözüksem hala onunla kalmak istiyorum
O istek duygusunu bilirim. 9 senelik hikayede de bende var . Hâlâ gelse kabul eder miyim veya birlikte olur muyuz diye düşünmüyor değilim. Senin durumda öyle ancak zamanla nefret edeceksin bir zaman sonra yabancıya dönüşecek ve en sonunda vazgeçeceksin. Çivi çiviyi söker dostum. Yeni birini bul kendine. Yoksa zamanla saplantıya döner ve kendini bitirirsin. Akışına bırak. Aldatan bir daha aldatır. Yapma etme . Yol ver gitsin

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Herşeyin her sorunun her sıkıntının bedeli olur çözümü olur çaresi olur ama ihanetin bedeli olmaz asla ama asla tekrar beraber olma sakın ama sakın dönse köpekler gibi yalvarsa bile asla kabul etme …

Şu aşama da kendini mutlu edecek aktiviteler yap yalnız başına kalma arkadaşlarınla çık gez nargile iç kafa dağıt sürekli yalnız kalıp tek başına düşünmemeye gayret et

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
O istek duygusunu bilirim. 9 senelik hikayede de bende var . Hâlâ gelse kabul eder miyim veya birlikte olur muyuz diye düşünmüyor değilim. Senin durumda öyle ancak zamanla nefret edeceksin bir zaman sonra yabancıya dönüşecek ve en sonunda vazgeçeceksin. Çivi çiviyi söker dostum. Yeni birini bul kendine. Yoksa zamanla saplantıya döner ve kendini bitirirsin. Akışına bırak. Aldatan bir daha aldatır. Yapma etme . Yol ver gitsin
bizde derdimiz var sanıyoruz, 9 senelik hikayesi olan biri böyle diyorsa bi bildiği vardır diyorum hocam

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,486
7,788
113
Bundan 15-20 yıl önce Bekarken bende her önüme çıkanla evleneceğim gibi düşünüyordum. en son görüştüğüm Birisi vardı ciddi düşünmeye yanaşmıyordu. O ara eşimle tanıştım. Diğer kıza ben nişanlandım evleneceğim dedim kız bı tutuşmaya başladı Yok efendim şöyle yok efendim böyle hopp dur orada dedim seninle ciddi birşeyler olacağı olsa 2-3 yıldır olurdu zaten dedim arkama bile bakmadan evlendim ;)

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Herşeyin her sorunun her sıkıntının bedeli olur çözümü olur çaresi olur ama ihanetin bedeli olmaz asla ama asla tekrar beraber olma sakın ama sakın dönse köpekler gibi yalvarsa bile asla kabul etme …

Şu aşama da kendini mutlu edecek aktiviteler yap yalnız başına kalma arkadaşlarınla çık gez nargile iç kafa dağıt sürekli yalnız kalıp tek başına düşünmemeye gayret et
olaylar olmadan önce keyifciydim arada bir sarıp icerdim suan o batağa tam bir müptezel gibi düştüm önce ondan kurtarmam gerek kendimi

Gkhan25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
148
20
18
Kardesim bir defa affedersen ömür boyu aldatilirsin sakın affedeyim deme kabul edilemez bu aldatan kisi seni sevmiyordur ki baskasiyla birlikte sen akilli ol seni sevmeyen sevgine saygi duymayan biriyle olma uniye gidiyorsun benden yasca kucuksun sana bi abi tafsiyesi kardesim

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
2025 gerçekten berbat bir sene şubat ayında babamı kaybettim en cok yanımda olan insan meğer başkalarının da yanındaymıs en cok da bu koyuyor zaten

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,631
113
1 yıl böyle gider sonra yanindan Elele sevgilisiyle geçse umrunda olmaz.
Zaman herşeyin ilacıdır bunun tedavisi zaman 365 gün dolduğu gün aklına gelmeyecek ve o zamanda ben aklına geleyim demişti dersin.

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,810
3,228
113
Lustral bildiğim kadarıyla iştahsızlık yapar , kilo vermeni kolaylaştırır, bence kumar dışında da ek bir aktivite bul ki kafan dağılsın , üzüldüm ama bu dünya böyle , her türlü musibet insanın başına gelebiliyor