Bol şans dostSansa bala gelirse son 1 adim daha atariz gelmezse bol sans herkeseEkli dosyayı görüntüle 751375
Bol şans dostSansa bala gelirse son 1 adim daha atariz gelmezse bol sans herkeseEkli dosyayı görüntüle 751375
Bol şansSansa bala gelirse son 1 adim daha atariz gelmezse bol sans herkeseEkli dosyayı görüntüle 751375
Bol şansSansa bala gelirse son 1 adim daha atariz gelmezse bol sans herkeseEkli dosyayı görüntüle 751375
Bol şans@Enişte 2 kere sicradin 3 te patlarsin dedi parayi verdi , mantikli dedim.
Senin ancak yokluğun bizi üzer aşko ayıp ediyonAllah kabul etsin hepinizin vende şimdi açıcam, ama gitmicem yani sevinmeyin 😅
Roll var diye yemek yemiyo 😀😀Allah kabul etsin hepinizin vende şimdi açıcam, ama gitmicem yani sevinmeyin 😅
HaahhahaahRoll var diye yemek yemiyo 😀😀
Yook olm yerken takip edicem 🤣Roll var diye yemek yemiyo 😀😀
NaberMaşallah dost
İşte ruh işte azim işte vefaYook olm yerken takip edicem 🤣
He iyi o zaman aç kalmana dayanamamYook olm yerken takip edicem 🤣
Hâlâ 1.0Ulan altta ki maç 2-0 oldu bi an korktum
Eyvallah Hakan’ım 9 gün kaldı bak birisine iftar yaptırmayı unutmayın kumarın yeri ayrı sevabın yeri ayrı 🤣He iyi o zaman aç kalmana dayanamam
Hakanda böyle bir delikanlı o yüzden seviyorum gardaşımı♥He iyi o zaman aç kalmana dayanamam
Ben şuana kadar 4 kişiyi çağırdım iftara iki tarafında gönlü olsun icabıEyvallah Hakan’ım 9 gün kaldı bak birisine iftar yaptırmayı unutmayın kumarın yeri ayrı sevabın yeri ayrı 🤣
İyi yaptın Allah kabul etsinBen şuana kadar 4 kişiyi çağırdım iftara iki tarafında gönlü olsun icabı