- 17,455
- 14,970
- 113
Eniste yazdi sandim bi anHerkesi engelle bana yolla
Eniste yazdi sandim bi anHerkesi engelle bana yolla
PuhahahahsaEniste yazdi sandim bi an
Cekim verdim bekliyorum da , simdi totalde 4k kazandik , konu baya kalabalik nasil yapalim deyin bakalim dostlar az da insafli olun ama 🤪
Valla en mantıklısı ya 2 rolcü seç çok kişi faydalansın yada 5 kişi ödül. Tercih senin dostum
Böyle adamlar lâzımBenim kasam var beni sayma dost
Herkes bizim gibi roll ustasi degil dost yalandan milleti takip ettirmeyelim 5 kisi ye verelim herkes kendi bacagindan asilsinValşa en
Eyvah moralim bozuldu şimdiKınıyorum seni
Hayırlı olsun kesene bereket dostumHerkes bizim gibi roll ustasi degil dost yalandan milleti takip ettirmeyelim 5 kisi ye verelim herkes kendi bacagindan asilsinayriyetten bi rollcu seceriz
Böyle adamlar lâzım
Kesene bereket dostHerkes bizim gibi roll ustasi degil dost yalandan milleti takip ettirmeyelim 5 kisi ye verelim herkes kendi bacagindan asilsinayriyetten bi rollcu seceriz
Ödülüm geldi teşekkürlerEn çok @Hasim5454 ve @Metings1905 hak etti bence
Eyvallah sagolasin
Ben
Valla benim gelmez totemlerim tuttu üstüne birde Bülent Ersoy'a yem ettim kendimi ona göre 😅😅😅Cekim verdim bekliyorum da , simdi totalde 4k kazandik , konu baya kalabalik nasil yapalim deyin bakalim dostlar az da insafli olun ama 🤪
La onu ben yazmadım Haşim . @Mrlbra yazıyor 😂Benim kasam var deyince biraz şey gibi oldu 😅
Şu liste'de @egehandro yoksa intihar sebebi
Kesene bereket dostum
Benle niye uğraşıyor onu anlasam bi northeye kininden bana sarıyor 😅Ödülüm geldi teşekkürler