- 16,888
- 4,465
- 113
Bol şansEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Bol şansEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Sizin orda internet sorunlu o yüzden geç gördünüz wonladığını normal 🤣🤣🤣Şimdi won tebrikler dost
Bol şans 0-8 düşünüyordum 1-8 bitsinEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Hadi bol şanslarEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Bol şans bununda gelmesi imkansızEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Bol şanslarEv 7.5 handide kalir dedik , 1 tane atsa kalir yoksa ggEkli dosyayı görüntüle 751109
Ben gelmez diyorsam bi kupona en başta onun gelmeme olasılığı yokBi gelmeseydi herkes üstünüze çullanırdı 😅😅
Yanlış kullandın türkçeyi 🤦🏻♂️ şu İsraillileri birisi görmicek mi rol başladığından beri bağırıyorum 😅Ben gelmez diyorsan bi kupona en başta onun gelmeme olasılığı yok
Gol olmasın ya işimize gelirBol şans bunların sağı solu hiç belli değil valla ev 3 tane bile atabilir, ya da 4 tane yer nasıl anlaştıklarına bağlı 🤣
Nasıl anladın dostMaç bitmiş gibi ama belli olmaz yinede