- 16,366
- 11,467
- 113
Son 250 şerıtına gitti . S. Et kankanKerem gol atar 300 orandı galiba bende almadımda.
Son 250 şerıtına gitti . S. Et kankanKerem gol atar 300 orandı galiba bende almadımda.
Bende pek gelceni düşünmedim ondan kovalamadım zaten sıkıldım uğraşmakta istemiyorumSon 250 şerıtına gitti . S. Et kankan
Yorulduk artık ondandırBende pek gelceni düşünmedim ondan kovalamadım zaten sıkıldım uğraşmakta istemiyorum
Vallahi billahi öyle heyecan yok artık sadece, kurtulmak için bi ışık en müq kazançta yok olup gitme düşüncesi olduğu içinde kazanılmıyor.Yorulduk artık ondandır
TakmaaaVallahi billahi öyle heyecan yok artık sadece, kurtulmak için bi ışık en müq kazançta yok olup gitme düşüncesi olduğu içinde kazanılmıyor.
TakmaaaYorulduk artık ondandır
Cemal 12 bı baskaydi EvoCemal12 rolling 1.02 oran
Eyvallah iskorpit dostTakmaaa
Neyi takma be kanka takmıyoruzda sıkıntıdan çatlıcaz iş ev iş ev açlıktan midem yapıştı yemek yemeden bir gün daha bitircez iş yerindeTakmaaa
Cikaramdim dost eski nick neydiEyvallah iskorpit dost
YasynCikaramdim dost eski nick neydi
3 vakte kadar joecimNeyi takma be kanka takmıyoruzda sıkıntıdan çatlıcaz iş ev iş ev açlıktan midem yapıştı yemek yemeden bir gün daha bitircez iş yerinde
gereksiz biri boş ver 😁Cikaramdim dost eski nick neydi
Tamam oda bizden teşkilatı massusadan
Yakalandım
3 vakte kadar cesetle birlikte toprağa heralde neyse az önce dost dm kutusu yandı heyecanla bakam dedim @Ganilost yazdı diye meğersem bi puşt multi soru sormaya yazmış dm yi kitlicektim az kalsın3 vakte kadar joecim
Yasyn dostumuz cebi zengin olunca gonlude zengin olan dostlarimizdandi giyinmeyide yemeyide severdi
Bi vuracağız kanka o zaman dm yangın yeri olur 💥3 vakte kadar cesetle birlikte toprağa heralde neyse az önce dost dm kutusu yandı heyecanla bakam dedim @Ganilost yazdı diye meğersem bi puşt multi soru sormaya yazmış dm yi kitlicektim az kalsın