- 32,008
- 26,258
- 113
İşte feraset işte adaletSectıklerınden 3muzse yolla paylastırırım ben ne kadar gelırse kesıntıyle
İşte feraset işte adaletSectıklerınden 3muzse yolla paylastırırım ben ne kadar gelırse kesıntıyle
Konuyu takip ettik ama yazmadık TebriklerŞunu birinize atayım ya paylaşın ya roll yapın siz bilirsiniz
Tmm dost kesene bereketPikaçu ya atıyım 180 ahmo sully 60 ar atarsın bro yada roll yapın işte uykum var yav
Tamamdır dostum sıkıntı yok kesene bereket olsun arkadaşlara bol şanslarDost seni es geçtim sana bugün fazladan atım 1 kere KB
Sana neden ahmo diyolarTmm dost kesene bereket
Ne bilim aw hiç saygı kalmamış dost Ahmet bey demeleri lazimken pezevenk çağırıyorlar sanki 😂😂Sana neden ahmo diyolar
Deli ettin kendini bolllmmnNe bilim aw hiç saygı kalmamış dost Ahmet bey demeleri lazimken pezevenk çağırıyorlar sanki 😂😂
Ahmo farscada önde gelen ve yüzyılda gelen bir mucize demek arkadaşta forum icin bir nimet olduğu için ahmo diyorlarSana neden ahmo diyolar
İnanmış gibi yapalım üzülmesin ahmetcimAhmo farscada önde gelen ve yüzyılda gelen bir mucize demek arkadaşta forum icin bir nimet olduğu için ahmo diyorlar
Onu nerden uydurdun awAhmo farscada önde gelen ve yüzyılda gelen bir mucize demek arkadaşta forum icin bir nimet olduğu için ahmo diyorlar
GötümdenOnu nerden uydurdun aw
İyi geceler enflasyonda düşün bı dahakine dost çocuklar evde aç bekliyor 😂😂İşlem tamam iyi geceler arkadaşlar
Ayıp lanGötümden
Knk bana 60 at Trabzonlu manitam aldatmıştı beni anısı varAhmo sully payfıx bırakın 61 tlnızı yollayam gecınce
Tamam payfıx sallasanaKnk bana 60 at Trabzonlu manitam aldatmıştı beni anısı var
61 atsada 61 düşmüyor sıkıntı yokKnk bana 60 at Trabzonlu manitam aldatmıştı beni anısı var