Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Alanlara Hayırlı Olsun

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,842
12,869
113
Bankaya kayıtlı olan şehrine bakılır senin
Bankanın birisi Hatay birisi İstanbul birisi Ankara birisi Şırnak baksınlar kanka 😂
Benide ararlarsa hangi şehir derlerse ordayım derim ispat yok

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,678
1,080
113
Bankaya kayıtlı olan şehrine bakılır senin
Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,487
2,674
113
Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler
Devlet uğraşmak istesin yeterki şak diye çeken kişinin fotosunu önüne atarlar kral😁

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,842
12,869
113
Mesela geçen ay istanbuldaydım bir kaç yerde ödememi QR olarak yaptım kimseyi ilgilendirmez , aynen öyle

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,965
2,843
113
Qr yatırım yapmaya bi türlü yemiyor. Çok iyi fırsatlar kaçıyor ama çok riskli bir yöntem olduğu için yapmıyorum. Bir kere yapsam devamı da gelir zaten. O yüzden uzak duruyorum ama şu gelenleri gördükçe içim eriyor
Dost zaten 3 ayda birkere 20 bin oran geldi fazlada üzülme

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,115
113
Acaba holigan kaç yüz trilyon vermiştir

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
452
182
43
Zaten sen tatile çıktığında da başka yerden para cekiyorsan seni şüpheli olarak arayacak dostum cahil adam değilim bizzat bu tür siber suclari işledik sahaci olarak değildim panelin basindaydim birşey biliyorum konuşuyorum