- 452
- 182
- 43
Bankaya kayıtlı olan şehrine bakılır seninİkametgâh adresim yok kafam rahat 🤣 galiba yaşıyor bile sayılmam
Bankaya kayıtlı olan şehrine bakılır seninİkametgâh adresim yok kafam rahat 🤣 galiba yaşıyor bile sayılmam
Bankanın birisi Hatay birisi İstanbul birisi Ankara birisi Şırnak baksınlar kanka 😂Bankaya kayıtlı olan şehrine bakılır senin
ATM kameraları nolcak kral🤣🤣Bankanın birisi Hatay birisi İstanbul birisi Ankara birisi Şırnak baksınlar kanka 😂
Benide ararlarsa hangi şehir derlerse ordayım derim ispat yok
Usta sıkıntı ben bobin Ahmet'i olarak yatırım yapmam saygılar hepinizeATM kameraları nolcak kral🤣🤣
Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeylerBankaya kayıtlı olan şehrine bakılır senin
Devlet uğraşmak istesin yeterki şak diye çeken kişinin fotosunu önüne atarlar kral😁Yanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler
Mesela geçen ay istanbuldaydım bir kaç yerde ödememi QR olarak yaptım kimseyi ilgilendirmez , aynen öyleYanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler
Dusuncen yanlış dost ben bobin Ahmet olarak inanmamMesela geçen ay istanbuldaydım bir kaç yerde ödememi QR olarak yaptım kimseyi ilgilendirmez , aynen öyle
TamamDusuncen yanlış dost ben bobin Ahmet olarak inanmam
Tamam reisim keyfine günün güzel geçsin dost
Qr yatırım yapmaya bi türlü yemiyor. Çok iyi fırsatlar kaçıyor ama çok riskli bir yöntem olduğu için yapmıyorum. Bir kere yapsam devamı da gelir zaten. O yüzden uzak duruyorum ama şu gelenleri gördükçe içim eriyor
Dost zaten 3 ayda birkere 20 bin oran geldi fazlada üzülmeQr yatırım yapmaya bi türlü yemiyor. Çok iyi fırsatlar kaçıyor ama çok riskli bir yöntem olduğu için yapmıyorum. Bir kere yapsam devamı da gelir zaten. O yüzden uzak duruyorum ama şu gelenleri gördükçe içim eriyor
min yatırım kaçtı holiye
Zaten sen tatile çıktığında da başka yerden para cekiyorsan seni şüpheli olarak arayacak dostum cahil adam değilim bizzat bu tür siber suclari işledik sahaci olarak değildim panelin basindaydim birşey biliyorum konuşuyorumYanlış düşünce ben tatile gittim belki. Nerden bilecek banka giderken ona mı bildiriyorum. Türkiye turuna çıktım mesela kart yerine qr ile çekiyorum olağan şeyler