- 2,604
- 952
- 113
Vay be Tebrikler
Bugün değil zaten cuma nin oranı bu dünde açık değildi bugün deBugün dedim yatırım yapim ben vazgeçtim 995 vardı hesapta lan off
Ben dün düşünmüyordum bilmiyordim cuma olduğunuBugün değil zaten cuma nin oranı bu dünde açık değildi bugün de
Kazandık mi düğüncügokhanOha geldimi lannbu
Nerde oynamadikki qr vs diyor diye gerekirse atsinlar iceri qr yatiricam bi daha buraya🤣Kazandık mi düğüncügokhan
Sen aldın mı memedim(Özel Oran 4)
![]()
Alanyaspor-Fenerbahçe
![]()
Karşılaşmada 5.5 Üst Gol Olur
![]()
5555 Katı / Maks : 1
Gelir ha fener 4 5 atar(Özel Oran 4)
![]()
Alanyaspor-Fenerbahçe
![]()
Karşılaşmada 5.5 Üst Gol Olur
![]()
5555 Katı / Maks : 1
yok dost dm bakSen aldın mı memedim
gelse nolcak 100k oran açsa qr yatırmamGelir ha fener 4 5 atar
Amaçları bu zaten teşvik etmek basarmislar 😄Nerde oynamadikki qr vs diyor diye gerekirse atsinlar iceri qr yatiricam bi daha buraya🤣
Saka bi yana yatirmam gene dostum sakat islerAmaçları bu zaten teşvik etmek basarmislar 😄
Valla hacı kusura bakmayın 5 gunde 100k kayıp var hiç çekimle urasamayacam direk kupona Atacam geldiğinde yoksa ne olcak 2 3 kişi gorurdukte başka zaman artik@bestamix bak varmis sen gbi hemso
Kardo ben senden birsey talep etmedm yalnis anladn sanirim sadece alan var mi demistin ya ondan seni etiketledim yoksa bi beklentim yok isin gucun rast gtsn 🧿✋Valla hacı kusura bakmayın 5 gunde 100k kayıp var hiç çekimle urasamayacam direk kupona Atacam geldiğinde yoksa ne olcak 2 3 kişi gorurdukte başka zaman artik
Reis biliom sana demedim genel yazmak istedim de öyle algılandı sanırım😅Kardo ben senden birsey talep etmedm yalnis anladn sanirim sadece alan var mi demistin ya ondan seni etiketledim yoksa bi beklentim yok isin gucun rast gtsn 🧿✋