- 28,437
- 11,292
- 113
Hakikaten nasıl yazmış 50k mesajı yaBu 50 k mesaj nedir
Hakikaten nasıl yazmış 50k mesajı yaBu 50 k mesaj nedir
😂😂😂😂Başkan sağolsun ekledi biraz
İki kişi kullanıyoruz hessbiHakikaten nasıl yazmış 50k mesajı ya
Ahhhaaaaİki kişi kullanıyoruz hessbi
Sen nasıl yazdın 28.208 hatta bu yazıcak olduğunda 28.209 olcak 😂Hakikaten nasıl yazmış 50k mesajı ya
Yolla dostBeyler acil işim çıkmıştı kusura bakmayın son adım yapcam gelirse 3 kişi 250 tl roll açma parası
Sigara parası olarak kullansak olurmu 😊Beyler acil işim çıkmıştı kusura bakmayın son adım yapcam gelirse 3 kişi 250 tl roll açma parası
Olabilir insanlık hali,,bolşanssBeyler acil işim çıkmıştı kusura bakmayın son adım yapcam gelirse 3 kişi 250 tl roll açma parası
Yolla gelsin dostBeyler acil işim çıkmıştı kusura bakmayın son adım yapcam gelirse 3 kişi 250 tl roll açma parası
Teşekkürler dost kesene bereketBeyler acil işim çıkmıştı kusura bakmayın son adım yapcam gelirse 3 kişi 250 tl roll açma parası
Maalesef dostSigara parası olarak kullansak olurmu 😊
Dost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olunSigara parası olarak kullansak olurmu 😊
Sıkıntı yokDost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olun
TebriklerDost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olun
Ben küçükken yazmıştım dostSen nasıl yazdın 28.208 hatta bu yazıcak olduğunda 28.209 olcak 😂
Teşekkürler dostDost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olun
İnan rol açmasam daha iyiDost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olun
Sen nasil dersen dost sikinti yokDost listeye bakcam içinde 3 kişiye atcam gelirse cnku takip eden 5 6 kişi var galiba roll açın kazanırsınız sizde başkasına faydalı olun